search
ΠΕΜΠΤΗ 02.05.2024 18:49
MENU CLOSE

Μενεγάκη για γυναικοκτονία στους Αγίους Αναργύρους: Φτάνω έξω από την αστυνομία και με στέλνεις σπίτι μου;

04.04.2024 18:06
menegaki-new

«Το να φτάνω έξω από την αστυνομία, να μη με βοηθάει κανείς και μετά από τρία λεπτά να μην ζω, δεν μπορώ να το βγάλω από το μυαλό μου», δήλωσε η Ελένη Μενεγάκη με αφορμή τη γυναικοκτονία στους Αγίους Αναργύρους τονίζοντας ότι αυτό της δημιουργεί φόβο.

Η δολοφονία της 28χρονης Κυριακής έχει συγκλονίσει και παράλληλα εξοργίσει ολόκληρο το πανελλήνιο, καθώς ο τρόπος που οι αστυνομικοί αντιμετώπισαν την κοπέλα ήταν αδιανόητος. Η Ελένη Μενεγάκη και οι συνεργάτες της συζήτησαν για το συγκεκριμένο θέμα και έθιξαν το γεγονός ότι κανείς πλέον δεν μπορεί να αισθάνεται ασφαλής, ακόμα κι έξω από ένα αστυνομικό τμήμα.

«Εγώ ξέρω ότι όλη αυτή η ιστορία, που δεν ξέρω πού θα φτάσει, αυτό που μας έχει βάλει στο μυαλό είναι ένας φόβος να μην αισθανόμαστε ασφάλεια. Εγώ αυτό ξέρω. Δεν ρίχνω ευθύνες σε κανέναν γιατί δεν γνωρίζω τα γεγονότα, δεν ήμουν εκεί, ούτε δικογραφίες διαβάζω, ούτε ξέρω τίποτα απ’ όλα αυτά.

Αλλά σαν πολίτης αυτής της χώρας, το να φτάνω έξω από την αστυνομία και να συνειδητοποιώ ότι δεν μπορεί να με βοηθήσει κανείς… Και τελικά, εγώ που μιλάω σε ένα τηλέφωνο μετά από τρία λεπτά δεν ζω, αυτό δεν ξέρω αν θα το βγάλω εύκολα από το μυαλό μου, συγγνώμη», είπε αρχικά η Ελένη Μενεγάκη.

Η Ελένη Μενεγάκη είπε στη συνέχεια: «Ας ελπίσουμε ότι αυτό θα είναι, δυστυχώς, ένα σκληρό “μάθημα” για κάποια πράγματα που ίσως πρέπει να βρεθεί λύση. Δηλαδή, όταν κάποιος κινδυνεύει και φτάνει εκεί, ποια είναι η υποχρέωση που έχει ένα τμήμα; Να κάνει τι;

Δεν σου λέω για το τηλέφωνο, αυτό είναι μια άλλη ιστορία. Έφτασα εκεί και σου λέω… να! Τι μου κάνεις; Με στέλνεις σπίτι μου; Μπορεί να είναι κενά αυτά που πρέπει να τα βρουν κι εκείνοι. Εμένα αυτό μου δημιουργεί φόβο».

Διαβάστε επίσης:

Άγιοι Ανάργυροι: Προφυλακιστέος ο 39χρονος – «Σήμερα έμαθα ότι έκανα κακό στην Κυριακή» υποστήριξε

Άγιοι Ανάργυροι: Νέο ηχητικό ντοκουμέντο μετά την άγρια δολοφονία- «Το μαχαίρωσε το κορίτσι, πετάχτηκε από πίσω, πιάστε τον»

Χαλκίδα: Γυναίκα δάγκωσε… αστυνομικό

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 02.05.2024 18:48