search
ΤΕΤΑΡΤΗ 15.05.2024 15:29
MENU CLOSE

Λένα Δροσάκη για τον χωρισμό: «Είναι πολύ νωπό ακόμα»

07.05.2023 15:29
drosaki_lena

Για τον χωρισμό της από τον Αλέξανδρο Μπουρδούμη μίλησε για πρώτη φορά η Λένα Δροσάκη.

«Είναι πολύ νωπός ο χωρισμός για να μπορώ να ξεκαθαρίσω μέσα μου τι συνέβη. Προφανώς συνέβη γιατί υπήρχαν πολλοί λόγοι. Δεν μου είναι ξεκάθαρο. ακόμη. Είναι πολύ σύντομο το χρονικό διάστημα που έχει συμβεί, προσπαθούμε όλοι μαζί να βρούμε τις ισορροπίες. Ακόμη και σε έναν χωρισμό, το όλοι μαζί γιατί είμαστε οικογένεια έχει πολύ μεγάλο βάρος. Αυτό είναι το πιο σημαντικό», ανέφερε η ηθοποιός στην εκπομπή «Χαμογέλα και Πάλι» που της έκανε έκπληξη για τα γενέθλιά της.

«Έχω πάρει απόφαση ότι η αγάπη είναι επιλογή και έχει τεράστια ευθύνη. Από τη στιγμή που έχει έρθει ο Αναστάσης στη ζωή μας έχουμε ευθύνη να είμαστε μόνο φως, το σκοτάδι θα το διαχειριστούμε μόνοι μας. Δεν σημαίνει ότι θα κρυφτούμε από εκείνον, το παιδί ξέρει και νιώθει τα συναισθήματα μας. Αυτά τα δικά μας, τα προσωπικά μας ως ζευγάρι θα τα διαχειριστούμε μόνοι μας» εξομολογήθηκε.

Η ηθοποιός αναφέρθηκε και στη δίκη του Πέτρου Φιλιππίδη. «Αυτό που συνέβη είναι επειδή ο ένοχος πρέπει να παίρνει την ποινή που του αρμόζει. Δεν φτάνει ο άνθρωπος να μιλήσει αλλά να ξέρει ότι πολεμάει η κοινωνία και ο ένοχος παίρνει αυτό που του αρμόζει. Δεν πιστεύω στην εκδίκηση και στην τιμωρία. Αυτό που έπαθε αυτός ο άνθρωπος το έπαθε στο σώμα του, στη ψυχική του υγεία».

»Δεν γυρίζει πίσω, ηθικά και μόνο πρέπει να συμβαίνει. Είναι καλό γιατί μεγαλώνουμε παιδιά και πρέπει να τους μάθουμε ότι οι πράξεις έχουν συνέπειες. Και όχι τα βάζουμε κάτω από τα χαλάκια, είμαστε υπεύθυνοι των πράξεων μας. Βρήκα τη δύναμη και το δούλεψα πολύ μέσα μου για να καταφέρω να μιλήσω για τον Πέτρο Φιλιππίδη, δεν μπορεί να με κατηγορήσει κανείς για αυτό», επισήμανε εμφανώς φορτισμένη.

Διαβάστε επίσης:

Γιώργος Κωνσταντίνου: Στο νοσοκομείο ο ηθοποιός 

Συγκλονίζει η κόρη της Ελπίδας: «Το αγγελούδι μας δεν τα κατάφερε»

Γιούλικα Σκαφιδά: Συνειδητοποίησα πως είναι φοβερά σεξιστική η κοινωνία μας

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 15.05.2024 15:29