search
ΤΡΙΤΗ 30.04.2024 17:49
MENU CLOSE

Μέγκαν Μαρκλ: Η τέλεια δικαιολογία για να πει «όχι» σε συνάντηση με Κέιτ Μίντλετον και πρίγκιπα Ουίλιαμ

04.04.2024 20:52
MEGHAN MARKLE

Μια πολύ καλή δικαιολογία για να πει ευγενικά «όχι» σε μια πιθανή πρόσκληση στην Βρετανία και συνάντηση με την Κέιτ Μίντλετον και τον πρίγκιπα Ουίλιαμ φέρεται να έχει βρει η Μέγκαν Μαρκλ, σύμφωνα με τον βασιλικό σχολιαστή και ιστορικό Ρίτσαρντ Φιτζγουίλιαμς.

Ο πρίγκιπας και η πριγκίπισσα της Ουαλίας φημολογείται ότι έχουν ζητήσει από την Μέγκαν Μαρκλ και τον πρίγκιπα Χάρι να φέρουν τα παιδιά τους μαζί τους την επόμενη φορά που θα επισκεφθούν την Βρετανία, σύμφωνα με το express.co.uk. Ωστόσο η Μέγκαν Μαρκλ έχει αρνηθεί ευγενικά την πρόταση καθώς δεν επιθυμεί να επιστρέψει στην πατρίδα του συζύγου της.

«Η Μέγκαν προφανώς δεν επιθυμεί να επισκεφθεί τη Βρετανία επειδή δεν είναι δημοφιλής εδώ. Ούτε και ο Χάρι, αλλά γι’ αυτόν είναι διαφορετικά τα πράγματα. Εκείνη του το ζήτησε αυτό (σ.σ. να μην πάνε στην Βρετανία), δήλωσε ο βασιλικός σχολιαστής και ιστορικός, Ρίτσαρντ Φιτζγουίλιαμς σύμφωνα με το nypost.com.

Όπως εξήγησε ο ιστορικός τα παιδιά του πρίγκιπα Χάρι, ο πρίγκιπας Άρτσι και η πριγκίπισσα Λίλιμπετ, δεν ευθύνονται για την διαμάχη που έχει προκύψει μέσα στην βασιλική οικογένεια.

«Αν έρθει, θα υπάρξει τεράστια αρνητική δημοσιότητα εξαιτίας του τρόπου με τον οποίο ενήργησε τα τελευταία τέσσερα χρόνια. Συν τοις άλλοις, υπάρχει το θέμα του Άρτσι και της Λίλιμπετ, που δεν φταίνε σε τίποτα», ανέφερε ο Ρίτσαρντ Φιτζγουίλιαμς.

Ποια δικαιολογία έχει

Παράλληλα τόνισε ότι από την στιγμή που ο δούκας και η δούκισσα του Σάσσεξ δεν έχουν ασφάλεια από την αστυνομία της Βρετανίας θα ήταν μία πολύ καλή «δικαιολογία» για να μην επισκεφθούν την Κέιτ Μίντλετον και τον πρίγκιπα Ουίλιαμ. Ο πρίγκιπας Χάρι έχασε την δικαστική υπόθεση στην οποία ζητούσε από τον βρετανικό δημόσιο να εγγυηθεί για την ασφάλεια του στην Βρετανία.

«Η ασφάλεια θα αποφασιζόταν κατά περίπτωση και θα σιγουρεύονταν ότι το ταξίδι ήταν ασφαλές από την πλευρά της Βρετανίας. Νομίζω ότι η ασφάλεια θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί ως δικαιολογία για να μην έρθει», σημείωσε ο ιστορικός.

Επιπλέον ανέφερε ότι η βασιλική οικογένεια έχει πάρει πίσω το Frogmore Cottage (Φρόγκμορ), την επίσημη κατοικία του πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν Μαρκλ στην Βρετανία οπότε σε μία ενδεχόμενη επίσκεψη υπάρχει και το ζήτημα της διαμονής τους.

«Η Μέγκαν έχει κάθε δικαίωμα να έρθει, αλλά τους έδιωξαν από το Φρόγκμορ και για καλό λόγο. Το Spare και οι συνεντεύξεις γύρω από αυτό ήταν φρικτές ειλικρινά. Έχει την τέλεια δικαιολογία για να μην έρθει επειδή ο Χάρι έχασε την (σ.σ. δικαστική) υπόθεση για την ασφάλεια», υπογράμμισε ο Ρίτσαρντ Φιτζγουίλιαμς.

Ο πρίγκιπας και η πριγκίπισσα της Ουαλίας έχουν διαμάχη και έχουν διακόψει την επικοινωνία εδώ και καιρό με τον πρίγκιπα Χάρι και την Μέγκαν Μαρκλ. Υπάρχουν, όμως, δημοσιεύματα στον βρετανικό Τύπο που θέλουν την Κέιτ Μίντλετον και τον πρίγκιπα Ουίλιαμ να έχουν τείνει χείρα φιλίας στο ζευγάρι και να τους έχουν καλέσει σε συνάντηση μαζί με τα παιδιά τους στην Βρετανία.

Ο βασιλικός συγγραφέας, Τομ Κουίν υποστήριξε ότι η Κέιτ Μίντλετον ήταν υπέρ της ιδέας να δει τον Άρτσι και τη Λίλιμπετ στην Βρετανία, αλλά η δούκισσα του Σάσσεξ δεν μοιραζόταν τον ενθουσιασμό της. «Δεν υπάρχει περίπτωση η Μέγκαν να φέρει τα παιδιά στο Ηνωμένο Βασίλειο», δήλωσε ο Κουίν.

«Ο Ουίλιαμ και η Κέιτ πρότειναν στη Μέγκαν και τον Χάρι να φέρουν τα παιδιά και τα δύο ζευγάρια και οι οικογένειές τους να προσπαθήσουν να τα βρουν, αλλά η πρόταση δεν οδηγεί πουθενά μέχρι στιγμής», εξήγησε ο συγγραφέας.

Διαβάστε επίσης:

Βιβλίο μαγειρικής… δια χειρός Πάμελα Άντερσον

Λένα Δροσάκη: «Ένιωθα πως έπρεπε να απολογηθώ για τον χωρισμό με τον Αλέξανδρο Μπουρδούμη»

Πέθανε η γνωστή fashion blogger Λαβίνια Σταθάκη – Ήταν μητέρα τριών παιδιών

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 30.04.2024 17:49