search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 03.05.2024 20:07
MENU CLOSE

Κίνηση συμφιλίωσης από Ουίλιαμ και Κέιτ; Ζήτησαν από τους Σάσεξ να φέρουν τα παιδιά τους στη Βρετανία – Η στάση της Μέγκαν Μαρκλ

02.04.2024 19:32
prigkipes xari kai William 887- new

Ως κίνηση συμφιλίωσης των «παγωμένων» – στα όρια της Αρκτικής- σχέσεων των δύο γιων της πριγκίπισσας Νταϊάνα, εμφανίζεται η πληροφορία που φέρει τον πρίγκιπα Ουίλιαμ και την Κέιτ Μίντλετον να ζήτησαν από τον πρίγκιπα Χάρι και τη Μέγκαν Μαρκλ να φέρουν τα παιδιά τους μαζί τους την επόμενη φορά που θα επισκεφθούν το Ηνωμένο Βασίλειο, σύμφωνα με ειδικό του παλατιού.

Μάλιστα, σύμφωνα με τον βασιλικό συγγραφέα Τομ Κουίν, η Κέιτ Μίντλετον ήταν υπέρ της ιδέας να δει τον Άρτσι και τη Λίλιμπετ στην Αγγλία, αλλά η Δούκισσα του Σάσεξ αρνήθηκε την πρόταση.

«Δεν υπάρχει περίπτωση η Μέγκαν να φέρει τα παιδιά στο Ηνωμένο Βασίλειο», είπε ο Κουίν στη Mirror.

«Ο Ουίλιαμ και η Κέιτ πρότειναν στη Μέγκαν και τον Χάρι να φέρουν τα παιδιά και τα δύο ζευγάρια και οι οικογένειές τους να προσπαθήσουν να αποκαταστήσουν τις σχέσεις τους, αλλά η πρόταση έπεσε στο κενό».

Η τελευταία φορά που τόσο ο Άρτσι όσο και η Λίλιμπετ επισκέφθηκαν το Ηνωμένο Βασίλειο ήταν κατά τη διάρκεια του Platinum Jubilee της αείμνηστης Βασίλισσας Ελισάβετ II τον Ιούνιο του 2022.

Η Μέγκαν Μαρκλ, από την πλευρά της, επέστρεψε για τελευταία φορά στην Αγγλία για την κηδεία της βασίλισσας τον Σεπτέμβριο του ίδιου έτους, ενώ το ζευγάρι τότε δεν έφερε μαζί του τα παιδιά για λόγους ασφαλείας, καθώς στους Σάσεξ έχει αφαιρεθεί η προστασία για την ασφάλειά τους από το Ηνωμένο Βασίλειο αφού η χρηματοδότηση επιβάρυνε τους φορολογούμενους.

Ωστόσο, φαίνεται ότι ο Χάρι και η σύζυγός του επιθυμούν να προσφέρουν βοήθεια στη βασιλική οικογένεια σε μια περίοδο μεγάλης πίεσης και μια συμφιλίωση είναι «100% δυνατή», σύμφωνα με τον ειδικό του παλατιού.

«Μπορώ να πιστέψω, χωρίς καμία αμφιβολία, ότι ο Χάρι θα έρθει σε επαφή με την Κέιτ και τον Ουίλιαμ και θα προσφέρει τη βοήθειά του – αν θα το δεχτούν ή όχι είναι πολύ διαφορετικό θέμα, αλλά ειλικρινά πιστεύω ότι ο Χάρι θα έχει επικοινωνήσει προσωπικά».

«Δυστυχώς, είναι τέτοιες στιγμές που φέρνουν κοντά οικογένειες και το αίμα νερό δεν γίνεται», πρόσθεσε ο Χάρολντ.

Διαβάστε επίσης:

Καλιφόρνια: Βίντεο-σοκ δείχνει αστυνομικούς να πυροβολούν θανάσιμα ανήλικη που είχε απαχθεί

Haaretz για χτύπημα στο κονβόι της ΜΚΟ: Drone βομβάρδισε τρεις φορές με στόχο «ένοπλο της Χαμάς» που δεν ήταν εκεί

Πόλεμος στην Ουκρανία: Προελαύνουν οι Ρώσοι, έχουν καταλάβει 400 τετρ. χλμ. ουκρανικού εδάφους από τον Ιανουάριο


 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 03.05.2024 20:04