search
ΤΡΙΤΗ 30.04.2024 18:31
MENU CLOSE

Γιατί η Μέγκαν είναι «το πρόβλημα» για τη γεφύρωση των σχέσεων Γουίλιαμ – Χάρι

02.04.2024 12:25
markle_william_harry

Ο πρίγκιπας Γουίλιαμ και ο αδελφός του Χάρι μπορεί τελικά να τα βρουν και να επιλύσουν μια από τις πιο πολυσυζητημένες διενέξεις, αλλά η Μέγκαν εξακολουθεί να είναι «πρόβλημα», όπως υποστηρίζουν αναλυτές των θεμάτων του βρετανικού βασιλικού οίκου.

Οι δύο πρίγκιπες λέγεται πως έχουν βρει δίαυλο επικοινωνίας, με αφορμή τα προβλήματα υγείας του βασιλιά Καρόλου και της πριγκίπισσας Κέιτ, αλλά και μετά τον κλάδο ελαίας που έτειναν προς τους Σάσεξ ο Γουίλιαμ και η Κέιτ, προσκαλώντας τους στη Βρετανία με τα παιδιά τους, όπως έγραψε η Mirror.

Ο αναλυτής Ρίτσαρντ Φιτζγουίλιαμς δήλωσε στην Sun ότι οι σχετικές φήμες «δεν μπορούν να επιβεβαιωθούν, ούτε να διαψευσθούν», αλλά εκτίμησε ότι την επόμενη εβδομάδα μπορεί να γίνουν πράγματα που «θα εκπλήξουν».

Ο ειδικός σε θέματα του βρετανικού παλατιού άφησε να εννοηθεί ότι είναι πιθανή η επανένωση των δύο πριγκίπων τον Μάιο, στη Βρετανία, όταν ο δούκας θα παραβρεθεί στους αγώνες Invictus, με αφορμή τη δέκατη επέτειό τους. Θα είναι η πρώτη επίσκεψη του Χάρι στη Βρετανία αφότου η πριγκίπισσα Κέιτ ανακοίνωσε ότι κάνει χημειοθεραπείες για τον καρκίνο από τον οποίον έχει προσβληθεί.

Ο Ρίτσαρντ Φιτζγουίλιαμς δήλωσε στη The Sun Online ότι «ο Χάρι θα έρθει κάποια στιγμή τον Μάιο και ίσως νωρίτερα για να δει τον βασιλιά Κάρολο» και πρόσθεσε πως είναι πολύ πιθανή η επανένωση με τον αδελφό του.

«Το πρόβλημα είναι η διάγνωση για τον βασιλιά και την πριγκίπισσα της Ουαλίας και κανένας δεν γνωρίζει τι ακριβώς έχουν πει μεταξύ τους ο Γουίλιαμ και ο Χάρι. Οι φήμες λένε πως ήταν μια συνομιλία εκ βαθέων», δήλωσε ο Φιτζγουίλιαμς. Παρότι η ρήξη μεταξύ τους είναι σοβαρή, οι δύο πρίγκιπες θεωρούνται άτομα προσηλωμένα στις οικογενειακές αξίες και θέλουν να ξεπεράσουν το θέμα.

Η Μέγκαν είναι «το πρόβλημα»

«Αλλά το τρίτο πρόβλημα είναι η Μέγκαν, που δεν είναι καθόλου δημοφιλής εδώ. Ούτε ο Χάρι είναι , αλλά για εκείνον η κατάσταση είναι διαφορετική», είπε ο αναλυτής στην Sun.

«Αν έρθει θα υπάρξει τεράστια αρνητική προβολή εξαιτίας των όσων έκανε τα τελευταία τέσσερα χρόνια», πρόσθεσε ο Φιτζγουίλιαμς, επισημαίνοντας όμως ότι η Μέγκαν μπορεί να χρησιμοποιήσει ως πρόσχημα για να μην επισκεφτεί την Βρετανία το γεγονός ότι ο Χάρι πρόσφατα έχασε τα προνόμια που είχε με την προσωπική ασφάλειά του.

Η Μέγκαν έχει κάθε δικαίωμα να έρθει, λέει ο βασιλικός αναλυτής, αλλά υπάρχουν πολλοί λόγοι για τους οποίους το ζευγάρι απομονώθηκε από την βασιλική οικογένεια. Παρά το πρόβλημα «Μέγκαν», καταλύτης για τις εξελίξεις μπορεί να είναι τα προβλήματα υγείας του βασιλιά και της Κέιτ. «Μια σοβαρή ασθένεια είναι παράγοντας για μεγάλες αλλαγές, παρά τα όσα μπορεί να έχουν προηγηθεί», πρόσθεσε ο Φιτζγουίλιαμς, επισημαίνοντας ότι «ο Γουίλιαμ βρίσκεται κάτω από τρομερή πίεση, καθώς έχει τον πατέρα του και την σύζυγό του σοβαρά ασθενείς και επιπλέον έχει τα βασιλικά καθήκοντα».

Τον τελευταίο λόγο για το αν θα κάνουν το υπερατλαντικό ταξίδι οικογενειακώς οι Σάσεξ, τον έχει η Μέγκαν,  καθώς ο Χάρι εκτιμάται ότι δεν θα έκανε τέτοιο ταξίδι μόνος του με τα δύο παιδιά τους.

«Η Μέγκαν έχει τον λόγο. Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι ο Χάρι θα ήθελε να έρθει, είναι πολύ αφοσιωμένος άνθρωπος στην οικογένειά του. Όπως ακριβώς ο Γουίλιαμ. Αν η Μέγκαν δεν θέλει να έρθει δεν θα την υποχρεώσει κανένας. Θα ήταν εξαιρετικά απίθανο να έρθει μόνος ο Χάρι με τα παιδιά, χωρίς την Μέγκαν. Αυτό θα έστελνε το μήνυμα ότι υπάρχει πρόβλημα στον γάμο τους», είπε ο Γιτζγουίλιαμς

Πάντως ο βασιλικός αναλυτής Φιλ Ντάμπιερ δήλωσε επίσης στην Sun ότι ο Χάρι και η Μέγκαν είναι «στον πάτο» των προτεραιοτήτων του Γουίλιαμ και της Κέιτ και ο διάδοχος δεν εμπιστεύεται τον αδελφό του και την σύζυγό του.

Διαβάστε επίσης:

ΗΠΑ: Πέθανε στα 102 του χρόνια ο τελευταίος επιζών αμερικανικού πολεμικού πλοίου που βύθισαν οι Ιάπωνες στο Περλ Χάρμπορ

Πόσο κοστίζει ο τάφος δίπλα στην κρύπτη της Μέριλιν Μονρόε;

Φινλανδία: Πυροβολισμοί σε σχολείο – Αναφορές για τραυματίες, συνελήφθη ο δράστης

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 30.04.2024 18:31