search
ΤΕΤΑΡΤΗ 01.05.2024 04:33
MENU CLOSE

Πόσο κοστίζει ο τάφος δίπλα στην κρύπτη της Μέριλιν Μονρόε;

02.04.2024 10:33
monroe-crypt-new

Η κρύπτη που βρίσκεται δίπλα στον τάφο όπου αναπαύεται η μεγάλη σταρ του Χόλιγουντ, Μέριλιν Μονρόε, πουλήθηκε σε δημοπρασία έναντι 195.000 δολαρίων, αποδεικνύοντας ότι η ξανθιά καλλονή δίνει υπεραξία ακόμα και σε ταφικά μνημεία, παρότι έχουν περάσει 62 χρόνια από τον πρόωρο θάνατό της.

Ο άνθρωπος που έδωσε 195.000 δολάρια για να αναπαυθεί δίπλα στην Μονρόε, όταν επέλθει το τέλος του, είναι ο επενδυτής υψηλής τεχνολογίας στο Μπέβερλι Χιλς, Άντονι Τζέιμπιν, ο οποίος δήλωσε ότι «πάντα ονειρευόταν» να βρεθεί δίπλα στη Μονρόε.

Η κρύπτη που επέλεξε ως τελευταία του κατοικία βρίσκεται κοντά και στον τάφο του ιδρυτή του Playboy, Χιου Χέφνερ, ο οποίος επίσης έλεγε πως ήθελε να ταφεί δίπλα στην Μέριλιν Μονρόε και φρόντισε να αγοράσει τον τάφο του το 1992.

Η κρύπτη όπου αναπαύεται η Μέριλιν Μονρόε, στο Λος Αντζελες, είναι ένα σημείο που το επισκέπτονται πολλοί θαυμαστές της καλλονής, η οποία έφυγε από τη ζωή το 1962, σε ηλικία μόλις 36 χρόνων.

Κάπως έτσι η Μέριλιν αποδεικνύει και μετά θάνατον ότι «οι Άνδρες Προτιμούν τις Ξανθιές» και απαντά στο ερώτημα «Πώς να Παντρευτείς έναν Εκατομμυριούχο», που ήταν και τίτλοι μερικών από τις ταινίες στις οποίες πρωταγωνίστησε.

Στη δημοπρασία της κρύπτης δίπλα στην Μέριλιν πουλήθηκαν επίσης κάποια προσωπικά της αντικείμενα, όπως και αντικείμενα που ανήκαν στον Χιου Χέφνερ, ο οποίος αφότου πέθανε – το 2017- κατηγορήθηκε ότι παρέσυρε νεαρές κάνοντας χρήση ναρκωτικών. Η δημοπρασία έγινε από τον οίκο Julien, υπό τον γενικό τίτλο «Playboy, Hugh Hefner and Marilyn Monroe».

Ο Άντονι Τζέιμπιν, που αγόρασε τον τάφο δίπλα στην Μέριλιν απέκτησε στη δημοπρασία και ένα μαγιό που ανήκε στην ξανθιά καλλονή και ένα παλιό κρεβάτι του Χέφνερ.

Στη δημοπρασία πουλήθηκαν επίσης ένα ροζ μεταξωτό φόρεμα της Μονρόε, που έπιασε μάλιστα και την μεγαλύτερη τιμή – έφτασε στα 325.000 δολάρια. Αξιοσημείωτο ήταν και το ποσό που έδωσε ένας συλλέκτης για να αποκτήσει ένα χρησιμοποιημένο κραγιόν της Μέριλιν- 65.000 δολάρια!

Από τα διάφορα άλλα αντικείμενα που ανήκαν στον Χιου Χέφνερ, καλή τιμή έπιασε ένα τζάκετ μαζί με σετ πιτζάμες – 13.000 δολάρια.

Διαβάστε επίσης:

Δείπνο στο διάστημα: Υψηλή μοριακή κουζίνα και ηγεμονική θέα στη στρατόσφαιρα (Video)

Τραμπ: Κατέθεσε εγγύηση 175 εκατ. δολαρίων και απέφυγε τις κατασχέσεις περιουσιακών στοιχείων

Γάζα: Επτά νεκροί εργαζόμενοι της αμερικανικής ΜΚΟ World Central Kitchen από βομβαρδισμό του Ισραήλ (video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 01.05.2024 03:36