search
ΔΕΥΤΕΡΑ 06.05.2024 08:41
MENU CLOSE

Βιβλίο μαγειρικής… δια χειρός Πάμελα Άντερσον

04.04.2024 20:15
anderson-new

Η Πάμελα Άντερσον κυκλοφορεί το πρώτο βιβλίο μαγειρικής με τον τίτλο «I Love You: Recipes from the Heart» και ποζάρει στο εξώφυλλο του χωρίς μακιγιάζ.

Το βιβλίο μαγειρικής σύμφωνα με δελτίο Τύπου, δημιουργήθηκε αρχικά ως ένα «δώρο για το καλωσόρισμα των γιων της και των συντρόφων της».

«Αυτό το βιβλίο ήταν ένας κόπος αγάπης -από την καρδιά μου, που ξεχειλίζει στο σύμπαν…με όλα τα αγαπημένα μου πράγματα από τη ζωή μου με φαγητό και ιδιοτροπίες… εμπνευσμένο από τα ταξίδια μου, αλλά κυρίως από το νησί στο οποίο μεγάλωσα, ένα τροπικό δάσος που αξίζει όλη τη δόξα», ανέφερε η σταρ του Baywatch στην ανακοίνωση.

Το PEOPLE αποκάλυψε το εξώφυλλο του βιβλίου που αποτυπώνει μια λαμπερή, χαμογελαστή και χωρίς μακιγιάζ ‘Αντερσον να κάθεται σε ένα ρουστίκ τραπέζι κουζίνας.

Μαζί με τις συνταγές περιλαμβάνει στιγμιότυπα από την δική της κουζίνα η οποία περιγράφεται ως ένα «προσγειωμένο οικογενειακό παραμυθένιο βασίλειο» μέσα από το φακό της Ditte Isager.

Διαβάστε επίσης:

Λένα Δροσάκη: «Ένιωθα πως έπρεπε να απολογηθώ για τον χωρισμό με τον Αλέξανδρο Μπουρδούμη»

Πέθανε η γνωστή fashion blogger Λαβίνια Σταθάκη – Ήταν μητέρα τριών παιδιών

Μενεγάκη για γυναικοκτονία στους Αγίους Αναργύρους: Φτάνω έξω από την αστυνομία και με στέλνεις σπίτι μου;

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 06.05.2024 08:37