search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 03.05.2024 23:01
MENU CLOSE

Στη φυλακή 74χρονος για την σεξουαλική κακοποίηση των τεσσάρων εγγονιών του – «Καλύτερα η αυτοκτονία αν το έχω κάνει»

05.04.2024 15:50
paidi kakopoiisi 987-new

Τον δρόμο για τις φυλακές Τριπόλεως πήρε μετά την απολογία του ένας 74χρονος καθώς κρίθηκε προφυλακιστέος για την σεξουαλική κακοποίηση των τεσσάρων εγγονιών του.

Όπως μεταδίδει το cretalive.gr, τα καταγγελλόμενα περιστατικά αφορούν παρελθόντα έτη όταν τα παιδιά ήταν ακόμα μικρά, ωστόσο η απολογία του ηλικιωμένου έγινε στα πλαίσια της τακτικής διαδικασίας.

Ο 74χρονος στην απολογία φέρεται να είπε ότι «αν έχει διαπράξει τα αποδιδόμενα εγκλήματα, θα ήταν προτιμότερο να αυτοκτονήσει», σύμφωνα με το τοπικό μέσο. Ο 74χρονος αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα υγείας, σωματικής και ψυχικής, λόγω και της χρόνιας χρήσης ουσιών που φέρεται να έκανε.

Διαβάστε επίσης:

Δίκη Κώστα Κωστόπουλου: «Δέχθηκα παρενόχληση σε γύρισμα» κατέθεσε η ηθοποιός Μαρκέλλα Γιαννάτου

Άγιοι Ανάργυροι: Συγκλονίζει η μητέρα της Κυριακής – «Όταν λέμε “όχι” οι γυναίκες, μας βρίσκουν χτυπημένες, βιασμένες ή σκοτωμένες» (video)

Τέμπη: Συζητήθηκε η πρώτη αγωγή συγγενών θύματος – «Σίγουρα υπήρχε εύφλεκτη ύλη στην εμπορική αμαξοστοιχία» κατέθεσε πραγματογνώμονας

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 03.05.2024 22:59