search
ΠΕΜΠΤΗ 02.05.2024 08:51
MENU CLOSE

Ιεράπετρα: Σε ύφεση η μεγάλη φωτιά – Σε επιφύλακη η Πυροσβεστική για αλλαγή του ανέμου (Videos)

07.04.2024 08:52
pirosvestiki-new

Καλύτερη είναι η εικόνα στο μέτωπο της φωτιάς στην Ιεράπετρα.

Με το πρώτο φως της ημέρας, η εκτίμηση της πυροσβεστικής και της αστυνομίας, είναι πως η κατάσταση είναι απόλυτα διαχειρίσιμη, καθώς ο αέρας έχει μειωθεί αρκετά, ενώ υπάρχουν μόνο μικρές διάσπαρτες εστίες φωτιάς.

Μετά την δύσκολη χθεσινή ημέρα, τα πράγματα δείχνουν καλύτερα, ωστόσο όλες οι δυνάμεις παραμένουν στο σημείο και κάνουν προσπάθεια να σβήσει εντελώς η φωτιά, καθώς κατά την διάρκεια της ημέρας, οι προβλέψεις κάνουν λόγο για ισχυρούς ανέμους που ενδεχομένως θα δυσκολέψουν ξανά την κατάσταση.

«Ολες οι δυνάμεις -και της αστυνομίας- παραμένουν στο σημείο και θέλουμε να ζητήσουμε από τους πολίτες να μην κάνουν άσκοπες μετακινήσεις εκεί όπου επιχειρούν οι πυροσβέστες» είπε ο διοικητής της αστυνομίας Ιεράπετρας, Ραφαήλ Γερογιάννης στην ΕΡΤ, ενώ τόνισε πως λόγω της ξηρασίας και των λίγων βροχών το καλοκαίρι «υπάρχουν ευνοϊκές συνθήκες για ανάλογα περιστατικά και ακόμη δεν έχουμε μπει στην αντιπυρική περίοδο. Χθες ήταν μια δύσκολη μέρα για όλους μας, αλλά σήμερα είναι πολύ πιο διαχειρίσιμη η κατάσταση» πρόσθεσε.

Διαβάστε επίσης:

Άγιοι Ανάργυροι: Επιχείρησε να αυτοκτονήσει ο δολοφόνος της Κυριακής μέσα στο κελί του

Συμμορίες ανηλίκων είχαν δώσει «ραντεβού» στη Γλυφάδα για συμπλοκή – Τους πρόλαβε η αστυνομία, 25 προσαγωγές

Πυροσβεστική: Πέντε συλλήψεις και επιβολή διοικητικών προστίμων για φωτιές σε Πρέβεζα, Κόρινθο, Μεσσηνία,  Λασίθι και Δράμα

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 02.05.2024 08:51