search
ΚΥΡΙΑΚΗ 05.05.2024 11:41
MENU CLOSE

Μητσοτάκης και Φον ντερ Λάιεν ακύρωσαν την παρουσία τους στο «Αττικόν» λόγω κινητοποιήσεων

07.04.2024 22:06
attiko nosokomeio 987- new

Οι Κυριάκος Μητσοτάκης και Ούρσουλα Φον ντερ Λάιεν, είχαν προγραμματίσει επίσκεψη στο νοσοκομείο Αττικόν, όμως υπολόγιζαν χωρίς τους… υγειονομικούς.

Το πρωί πραγματοποίησαν κινητοποίηση μαζί με φορείς της περιοχής κι έτσι η επίσκεψη του πρωθυπουργού και της προέδρου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στο πλαίσιο της παγκόσμιας ημέρας υγείας, ματαιώθηκε.

Αύριο, με αφορμή την παγκόσμια ημέρα για την Υγεία, σωματεία εργαζομένων στις δημόσιες μονάδες Υγείας θα διαδηλώσουν στα νοσοκομεία της Αττικής. Δράσεις θα γίνουν στα νοσοκομεία «Ευαγγελισμός», «Θριάσιο», «Μεταξά», ενώ θα πραγματοποιηθούν και οι Γενικές Συνελεύσεις με θέμα συζήτησης την πανελλαδική απεργία στις 17 Απρίλη, αλλά και την Πρωτομαγιά.

Αύριο, Δευτέρα, στις 5.30 μ.μ. θα υπάρξει κινητοποίηση στο υπουργείο Υγείας, ενώ ανάλογες κινήσεις θα γίνουν σε δήμους της Αττικής, καθώς και στη Θεσσαλονίκη, αλλά και πόλεις της περιφέρειας.

Διαβάστε επίσης:

Πιτσιρικάδες παραπονέθηκαν στον Κασσελάκη πως πήγαν να βγάλουν selfie με τον Μητσοτάκη και τους έδιωξε αστυνομικός -Τι τους απάντησε

Σβίγκου για Αγίους Αναργύρους: «Ο κ. Μητσοτάκης δεν έχει την ενσυναίσθηση να ζητήσει παραιτήσεις έστω κάποιου από την ΕΛ.ΑΣ.»

Γιάννης Κουράκης: Δίνω το παρών και ενώνω τις δυνάμεις μου στο μεγάλο προσκλητήριο του Νίκου Ανδρουλάκη

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 05.05.2024 11:41