search
ΔΕΥΤΕΡΑ 06.05.2024 00:40
MENU CLOSE

Σαν ασανσέρ η τηλεθέαση των καναλιών την Παρασκευή

08.04.2024 18:50
mega

Οι διαφοροποιήσεις στα προγράμματα καναλιών προκάλεσαν κινητικότητα σε μερίδα τηλεθεατών. Ρόλο έπαιξαν οι απουσίες των «Σασμού» και «Survivor» από το μενού της ημέρας με αποτέλεσμα το Mega να ξεφύγει κατά τρείς ποσοστιαίες μονάδες από τον ανταγωνισμό και σε σχέση με την προηγούμενη ημέρα να προσθέσει σχεδόν δύο μονάδες στη δυναμική του.

Επίσης διαφοροποιήσεις με ανοδική τάση παρουσίασαν στα μερίδια τους ΑΝΤ1 και Star, αντιθέτως κάμψη παρουσίασαν στις αποδόσεις του οι Σκάι και Alpha, με πιο εντυπωσιακή εκείνη του καναλιού της κάτω Κηφισιάς.

Η εικόνα στα άλλα κανάλια εθνικής εμβέλεια δεν είχε συγκλονιστικές μεταβολές.

Στα αξιοσημείωτα ωστόσο η αθροιστική μείωση του μεριδίου των δέκα καναλιών εθνική εμβέλειας από 77,9% την Πέμπτη σε 76% την Παρασκευή και την ταυτόχρονη αύξηση του μεριδίου τηλεθεατών που πιστώνει η Nielsen στα απροσδιόριστα «Other» (μεταξύ των οποίων και κανάλια τοπικής/περιφερειακής εμβέλειας, πλατφόρμες, θέαση DVD κλπ) που ανέπτυξαν δυναμική  από 22,1% την Πέμπτη σε  24% την επόμενη ημέρα.

Διαβάστε επίσης:

«Η γη της ελιάς»: Πέντε στις πέντε κατάφερε και πάλι με την τηλεθέαση της Παρασκευής η σειρά του Mega

Mega: Η «Μεγάλη Εικόνα» για τις γυναικοκτονίες στην Ελλάδα (video)

ΕΡΤ: Σειρά ντοκιμαντέρ για τις εκλογές από το 1974 ως το 2019

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 06.05.2024 00:06