ΔΕΥΤΕΡΑ 20.05.2024 12:48
MENU CLOSE

Σοκ στην Αλεξανδρούπολη: Καθηγητής συνελήφθη μετά από καταγγελία μαθήτριας για σεξουαλική παρενόχληση

08.04.2024 21:07

Στη σύλληψη ενός 46χρονου καθηγητή σε λύκειο της Αλεξανδρούπουλης, προχώρησαν οι αρχές μετά από καταγγελία 17χρονης μαθήτριας για απειλή και προσβολή της γενετήσιας αξιοπρέπειας.

Βάσει των ίδιων πληροφοριών ο εκπαιδευτικός, που είναι παντρεμένος με παιδί και αντιμετώπιζε κάποια προσωπικά προβλήματα, έπαιρνε συνεχώς άδειες τον τελευταίο καιρό και ενώ βρισκόταν πάλι σε άδεια πήγε σήμερα Δευτέρα (8/4) στο σχολείο έξαλλος και άρχισε να ακολουθεί τη συγκεκριμένη μαθήτρια και να τη βρίζει. Αυτή έντρομη πήγε στη διευθύντρια, η οποία με τη σειρά της ειδοποίησε την αστυνομία και αστυνομικοί πήγαν αμέσως στο Λύκειο και τον συνέλαβαν.

Ο καθηγητής, σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ, συνελήφθη ως κατηγορούμενος για διατάραξη λειτουργίας της υπηρεσίας (σ.σ. του εκπαιδευτικού ιδρύματος), απειλή και προσβολή της γενετήσιας αξιοπρέπειας καθώς σύμφωνα με τα όσα δήλωσε η ανήλικη φέρεται ότι από τον Δεκέμβριο του 2023 έως και τον Μάρτιο του 2024 προσέβαλε και τη γενετήσια αξιοπρέπειά της.

Διαβάστε επίσης:

Ενδοοικογενειακή βία: Σύλληψη σε κάθε αυτόφωρη καταγγελία – Οι αλλαγές μετά την γυναικοκτονία έξω από το αστυνομικό τμήμα

Άγιοι Ανάργυροι: «Κάτσε να τις φας» – Σοκαριστική καταγγελία γυναίκας για το ΑΤ

Βίντεο με την αλλαγή της Προεδρικής Φρουράς έγινε viral στο TikTok – Έχει φτάσει τις 13 εκατ. προβολές

ΔΕΥΤΕΡΑ 20.05.2024 12:47
Exit mobile version