search
ΔΕΥΤΕΡΑ 06.05.2024 08:04
MENU CLOSE

Παρασκευαΐδης – ΠΑΣΟΚ: Καλώς παρακολουθούσαν τον Ανδρουλάκη αν ήταν για το εθνικό συμφέρον (video)

09.04.2024 13:53
paraskevaidis_pasok
@ΑΠΕ-ΜΠΕ

Νέο πονοκέφαλο στο ΠΑΣΟΚ προκαλεί φράση βουλευτή, πως αν η παρακολούθηση του Νίκου Ανδρουλάκη έγινε για εθνικούς λόγους, καλώς έγινε!

Πρόκειται για τον βουλευτή Λέσβου Παναγιώτη Παρασκευαΐδη που κατά καιρούς έχει προκαλέσει με τα λεγόμενα του, ο οποίος σε συνέντευξή του στην πρωινή εκπομπή του τηλεοπτικού σταθμού της Βουλής είπε πως εάν από την ενημέρωση που θα λάβει ο Νίκος Ανδρουλάκης από την ΑΔΑΕ, προκύψει ότι οι λόγοι παρακολούθησης του σχετίζονται με ζητήματα εθνικής ασφάλειας, τότε ο ίδιος οφείλει να μην τους αποκαλύψει.

«Αν οι εθνικοί λόγοι είναι τέτοιοι οι λόγοι που δεν πρέπει να τους πει, δεν θα τους πει. Πάνω από όλα η πατρίδα και το εθνικό συμφέρον. Αν είναι τέτοιοι οι λόγοι δεν πρέπει αν τους πει. Αν όμως είναι λόγοι πονηροί, λόγοι που κοιτάμε να πιάσουμε κάπου για να εκβιάσουμε κάποιον, να αρπάξουμε κάτι για να εκβιάσουμε κάποιον, τότε πρέπει να τους πει ότι “με παρακολουθούσε διότι ήθελε να βρει κάτι να εκβιάσει για πολιτικά θέματα ή για οτιδήποτε”», είπε και σε ερώτηση αν ήταν καλώς για το εθνικό συμφέρον τον παρακολουθούσαν, είπε: «Ναι, αν ήταν για εθνικό συμφέρον καλώς…»

Διαβάστε επίσης:

Τέμπη: Βόμβα Τερεζάκη – «Διοικητικά στελέχη του ΟΣΕ πήραν τα ηχητικά την επομένη του δυστυχήματος, ας ανοίξει ο ανακριτής τα emails» 

Σχολική βία: Τα μέτρα που ανακοίνωσε η κυβέρνηση – Υποστήριξη, αλλά και αποβολές (Video)

Gov.gr Wallet: Σε λειτουργία η ψηφιακή διαδικασία εισόδου στα γήπεδα – Βήμα βήμα ο τρόπος ταυτοποίησης

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 06.05.2024 08:00