search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 17.05.2024 02:56
MENU CLOSE

ΠΑΣΟΚ: «Άδειασμα» σε Παρασκευαΐδη για τα ομόφυλα ζευγάρια με επίθεση στον Άδωνι (video)

17.01.2024 12:34
paraskevaidis

Σαφείς αποστάσεις από τις πρόσφατες δηλώσεις του βουλευτή Παναγιώτη Παρασκευαΐδη κατά του γάμου των ομόφυλων ζευγαριών, πήρε σήμερα (17/11) το ΠΑΣΟΚ.

Παράλληλα όμως εξαπολύει επίθεση στον Άδωνι Γεωργιάδη, χαρακτηρίζοντάς τον «μέχρι πρότινος αρνητή του Ολοκαυτώματος», καταλογίζοντάς του μικροπολιτική εκμετάλλευση της δήλωσης Παρασκευαΐδη.

Χαρακτηριστικά, στελέχη της Χαριλάου Τρικούπη απαντώντας σε ερώτηση δημοσιογράφων σημείωσαν πως «οι απόψεις του κ. Παρασκευαΐδη, όπως εκφράστηκαν σε συνέντευξη του, δεν απηχούν σε καμία περίπτωση τις θέσεις του κόμματος».

«Ας μην σπεύδει, όμως, να κάνει τον τιμητή ο μέχρι πρότινος αρνητής του Ολοκαυτώματος, Άδωνις Γεωργιάδης. Ας δουν στην κυβέρνηση τα του οίκου τους και τις αντιρρήσεις, που εκφράζουν δεκάδες βουλευτές και ο πρώην Πρωθυπουργός, Αντώνης Σαμαράς», προσθέτουν.

Υπενθυμίζεται ότι ο βουλευτής Μυτιλήνης του ΠΑΣΟΚ, με δηλώσεις του, κάλεσε την κυβέρνηση να σοβαρευτεί, σημειώνοντας ότι «η ευγενής και κατά τα άλλα συμπαθής κοινωνική ομάδα των ομοφυλόφιλων, έχει γίνει πολυπληθής στις παρυφές και το περιβάλλον της, αλλά και εν γένει στο πολιτικό σύστημα».

«Η υπογεννητικότητα και το εν γένει δημογραφικό πρόβλημα της χώρας δε λύνεται με τους γάμους των ομοφυλόφιλων, αλλά με γάμους νέων ετερόφυλων ζευγαριών που θα τεκνοποιούν και θέλουν στήριξη και κίνητρα για να κάνουν παιδιά, πολλά παιδιά…», πρόσθεσε μεταξύ άλλων.

Διαβάστε επίσης:

Ανδρουλάκης για γάμο ομόφυλων: Τι θα πει στην Κοινοβουλευτική Ομάδα – Το μήνυμα στους διαφωνούντες

Γάμος ομόφυλων ζευγαριών: Πώς διχάζει τα κόμματα η ρύθμιση – Απορρίπτουν την κομματική πειθαρχία στον ΣΥΡΙΖΑ, ρήγμα σε ΝΔ, ΠΑΣΟΚ

Στο Νταβός από σήμερα ο Κυριάκος Μητσοτάκης – Θα συναντηθεί με την Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 17.05.2024 01:19