search
ΚΥΡΙΑΚΗ 05.05.2024 17:38
MENU CLOSE

ΠΑΣΟΚ: Ξεκινάει τις περιοδείες ο Ανδρουλάκης – Ποιους υποψήφιους ευρωβουλευτές παίρνει μαζί του

09.04.2024 07:45
androulakis

Τις βαλίτσες του για τις περιοδείες του στην περιφέρεια ετοιμάζει ο Νίκος Ανδρουλάκης, ο οποίος αναμένεται να σηκώσει και το βάρος του προεκλογικού αγώνα στο δρόμο προς τις Ευρωεκλογές.

Πρώτος σταθμός η Κρήτη με… φουσκωμένα πανιά 

Σήμερα, ο αρχηγός του ΠΑΣΟΚ θα βρεθεί στην Κρήτη όπου το απόγευμα (17.00) θα συναντηθεί με παραγωγικούς φορείς στο Εργατικό Κέντρο Ηρακλείου Κρήτης, στις 19.30 θα μιλήσει στην παρουσίαση του βιβλίου του Γιάννη Μανιάτη «Επειδή δεν υπάρχει Planet B» στην αίθουσα Ανδρόγεω του Δήμου Ηρακλείου.

Μαζί με τον Νίκο Ανδρουλάκη εκτός του Υποψηφίου Ευρωβουλευτή Γιάννη Μανιάτη θα είναι και ο Κώστας Τσουκαλάς. Ο γνωστός εργατολόγος εκτός από την περιοδεία στην Κρήτη βρέθηκε δίπλα στον Νίκο Ανδρουλάκη όταν ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ είχε πάει στον Άρειο Πάγο για να καταθέσει αναφορά για τα Τέμπη.

Είναι ξεκάθαρο ότι ο κ. Ανδρουλάκης κατά τη διάρκεια των περιοδειών του θα συνεχίσει διμέτωπο αγώνα απέναντι στη Νέα Δημοκρατία του Κυριάκου Μητσοτάκη και τον ΣΥΡΙΖΑ του Στέφανου Κασσελάκη.

Αέρα στα πανιά του Νίκου Ανδρουλάκη έδωσε το πανηγυρικό κλίμα της συνεδρίασης της Κεντρικής Επιτροπής. Παρά το γεγονός ότι στα πηγαδάκια που γινόντουσαν στο Caravel πρωταγωνιστούσαν οι δημοσκοπήσεις, πολλοί ήταν αυτοί οι οποίο δήλωναν δύσπιστοι για τα ευρήματά τους, εκτιμώντας ότι η κάλπη θα τις διαψεύσει. Μέσα από την ομιλία του Νίκου Ανδρουλάκη στην Κεντρική Επιτροπή βγαίνει το συμπέρασμα ότι ήθελε να στείλει μήνυμα νίκης στη βάση επαναλαμβάνοντας τους στόχους του: «ένα ΠΑΣΟΚ ισχυρό, αξιωματική αντιπολίτευση την 9η Ιουνίου, σημαίνει ημερομηνία λήξης της κυβέρνησης της Ν.Δ. Είναι στο χέρι όλων μας. Μαζί θα είμαστε νικητές. Γι’ αυτό καλώ κάθε δημοκράτη, κάθε προοδευτικό πολίτη, να ενώσουμε τις αγωνίες, τις ελπίδες, τις δυνάμεις μας», τόνισε χαρακτηριστικά, εξαπολύοντας σφοδρή επίθεση στη Ν.Δ. και ασκώντας δριμεία κριτική στον ΣΥΡΙΖΑ.

Και με… υποκλοπές η σύγκρουση προς τις ευρωεκλογές

Στο Κίνημα επιλέγουν «τον δρόμο των θεσμικών παρεμβάσεων», ο οποίος, όπως τονίζουν συνεργάτες του Νίκου Ανδρουλάκη, φέρνει αποτελέσματα στη διερεύνηση της τραγωδίας των Τεμπών αλλά και τις υποκλοπές. Στο πλαίσιο αυτό ο Νίκος Ανδρουλάκης είδε χθες τον επικεφαλής της ΑΔΑΕ για την υπόθεση της παρακολούθησής του αλλά και την απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας.

Ο αρχηγός του ΠΑΣΟΚ ζήτησε από τον Χρήστο Ράμμο την επιτάχυνση της διαδικασίας, ώστε να ενημερωθεί για τους λόγους που τέθηκε υπό παρακολούθηση από την ΕΥΠ. «Ζήτησα από τον κ. Ράμμο να επιταχύνει τις διαδικασίες. Με ενημέρωσε ότι περιμένει να καθαρογραφεί η απόφαση, να επιδοθεί και αμέσως θα κάνει τα νόμιμα και προβλεπόμενα για να έχω την ενημέρωση που χρειάζομαι και εγώ με τη σειρά μου να ενημερώσω όπως έχω δεσμευτεί τον ελληνικό λαό. Είμαι σίγουρος ότι ανοίγοντας τον δρόμο της αλήθειας σε αυτή τη νοσηρή υπόθεση, ανοίγω και το κουτί της Πανδώρας για τον κύριο Μητσοτάκη και την κυβέρνηση της ΝΔ που είναι βαθιά εμπλεκόμενοι σε μία ιστορία που έχει πλήξει τους θεσμούς και τη δημοκρατία», είπε ο Νίκος Ανδρουλάκης μετά τη συνάντησή του με τον Χ. Ράμμο.

Διαβάστε επίσης:

Κασσελάκης: «Τα ψέματα Μητσοτάκη στους ακρίτες της Γαύδου για την τηλεκπαίδευση»

Χαρίτσης: Συγκάλυψη τέλος, η απόφαση του ΣτΕ γκρέμισε το αφήγημα της κυβέρνησης

Μητσοτάκης από Ρόδο: Η κυβέρνηση δεν έχει κατεβάσει τα μολύβια – Να μην πάρουμε αψήφιστα τις ευρωεκλογές

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 05.05.2024 17:31