search
ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 22:40
MENU CLOSE

Ταμείο ανάκαμψης και ευρωεκλογές στη συνάντηση Τσίπρα με Τζεντιλόνι – Την Τετάρτη στο Μαξίμου ο επίτροπος Οικονομίας

09.04.2024 19:14
tsipras gentiloni

Οι εξελίξεις στην ΕΕ με φόντο τις επικείμενες ευρωεκλογές, η ευρωπαϊκή οικονομία και το Ταμείο Ανάκαμψης ήταν στο επίκεντρο της συνάντησης που είχε ο πρώην πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας με τον Ευρωπαίο επίτροπο Οικονομίας, Πάολο Τζεντιλόνι, ο οποίος βρίσκεται στην Ελλάδα στο πλαίσιο της συμμετοχής του στο Delphi Forum.

Σύμφωνα με πηγές κοντά στον Αλ. Τσίπρα, το κλίμα ήταν ιδιαίτερα θερμό δεδομένης της πολύ καλής σχέσης τους που ξεκίνησε από τη περίοδο που και οι δύο ήταν πρωθυπουργοί, όταν καθιέρωσαν το Ανώτατο Συμβούλιο Συνεργασίας Ελλάδας-Ιταλίας και προώθησαν τη Σύνοδο των Ευρωπαϊκών χωρών του Νότου. Παράλληλα, είχαν συνεργαστεί πολύ στενά στο πλαίσιο των συνόδων του κόμματος των Ευρωσοσιαλιστών (PES).

Με τον Επίτροπο Οικονομίας της Ευρωπαϊκής Ένωσης, συναντάται αύριο στις 09:30 πμ στο Μέγαρο Μαξίμου ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης.

Στις 11:00πμ θα συναντηθεί με τον Υπουργό Εξωτερικών του Λιβάνου Abdallah Bou Habib και στις 12:15μμ με τον πρωθυπουργό του Μαυροβουνίου Milojko Spajić.

Διαβάστε επίσης:

ΚΚΕ: Η απόφαση του ΣτΕ για το flyover αναδεικνύει ότι η μόνη πρόταση είναι να σταματήσει το έργο

Μητσοτάκης: Τιτάνιο έργο η οικοδόμηση του νέου ΕΣΥ, αλλάζει βήμα-βήμα

Τα μαζεύει ο Παρασκευαΐδης μετά το «φάουλ» για την παρακολούθηση Ανδρουλάκη: Τώρα λέει πως διαστρεβλώθηκαν οι δηλώσεις του

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 22:36