ΤΕΤΑΡΤΗ 29.05.2024 07:55
MENU CLOSE

Άγιοι Ανάργυροι: Σοκάρει το νέο ηχητικό ντοκουμέντο με τον εκφωνητή της Άμεσης Δράσης - Δεν κατάλαβε ποιος μαχαίρωνε ποιον

10.04.2024 20:14

Σοκάρει το νέο ηχητικό ντοκουμέντο που ήρθε στο φως της δημοσιότητας από τη δολοφονία της Κυριακής, έξω από το αστυνομικό τμήμα των Αγίων Αναργύρων.

Ενώ η κοπέλα του έλεγε ότι την κυνηγάει ο πρώην της για την σκοτώσει, ενώ τον άκουγε να της φωνάζει, ο εκφωνητής της Άμεσης Δράσης πάλι δεν είχε καταλάβει ποιος μαχαίρωσε ποιον.

«Έχω πάθει σοκ. Αν θες έλα να ακούσεις, το ακούω live» ακούγεται να λέει ο εκφωνητής της Άμεσης Δράσης στο νέο ηχητικό ντοκουμέντο του LiveNews. Ο εκφωνητής της Άμεσης Δράσης, ακούγεται να ρωτάει αν η κοπέλα τον ακούει ακόμα και μετά τη δολοφονία της.

Στη συνέχεια, ακούγεται να περιγράφει σε συναδέλφους του: «Πήγε ο φίλος της να την προστατεύσει από τον πρώην σύντροφό της κι έφαγε τις μαχαιριές».

Ο εκφωνητής της Άμεσης Δράσης δηλαδή, ακόμα και μετά τη δολοφονία, νομίζει ότι το θύμα δεν είναι η κοπέλα αλλά… ο φίλος της, που πήγε να την προστατεύσει από τον πρώην της.

Embed code

Διαβάστε επίσης:

Απάντηση της Μαρίας Καρυστιανού στη διάψευση Αδειλίνη – «Υπήρχαν μάρτυρες στη συνάντηση με την εισαγγελέα του Αρείου Πάγου»

Κερατσίνι: Συνελήφθησαν πέντε μαθητές μετά από συμπλοκή

Flyover: «Tο έργο ξεκίνησε δίχως να έχουν κατατεθεί τρεις απαραίτητες μελέτες»

ΤΕΤΑΡΤΗ 29.05.2024 07:54
Exit mobile version