search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 03.05.2024 23:53
MENU CLOSE

Απάντηση της Μαρίας Καρυστιανού στη διάψευση Αδειλίνη – «Υπήρχαν μάρτυρες στη συνάντηση με την εισαγγελέα του Αρείου Πάγου»

10.04.2024 20:01
karystianou new

Στη διάψευση της Γεωργίας Αδειλίνη σχετικά με τη συζήτηση που είχε με τη Μαρία Καρυστιανού και την φερόμενη προτροπή της εισαγγελέως να βρει παρηγοριά στην Εκκλησία, απάντησε η πρόεδρος του συλλόγου «Τέμπη 2023».

Μιλώντας στο Open η κα Καρυστιανού, είπε πως στην συνάντηση με την εισαγγελέα του Αρείου Πάγου υπήρχαν και άλλοι μάρτυρες και ότι δεν ήταν μόνη της.

Επίσης τόνισε πως «όχι δεν τα έχουμε χάσει, η αντιληπτική μας ικανότητα είναι εξαιρετική και αντιλαμβανόμαστε περισσότερα από όσα νομίζει η κυρία Αδειλίνη. Λυπάμαι που την ακούω να λέει αυτά τα πράγματα. Θα ήθελα να τη δω να απαντά και στα τελευταία γεγονότα που έχουν δει το φως της δημοσιότητας, σχετικά με τη μονταζιέρα, τον ανακριτή και να μας απαντήσει για ποιο λόγο πρέπει εμείς να ψάχνουμε σήμερα για υπολείμματα των νεκρών μας αντί να έχει γίνει σωστά η έρευνα σε πρώτο χρόνο».

Υπενθυμίζεται πως η κα Αδειλίνη διέψευσε κατηγορηματικά τις φράσεις που της αποδίδονται από τους συγγενείς των θυμάτων των Τεμπών και συγκεκριμένα από τη Μαρία Καρυστιανού, ότι πρέπει να βρει παρηγοριά στην Εκκλησία, παίρνοντας για πρώτη φορά δημόσια θέση για το τραγικό δυστύχημα στα Τέμπη.

Διαβάστε επίσης:

Αλεξανδρούπολη: «Είμαι αθώος» λέει ο καθηγητής που συνελήφθη για σεξουαλική παρενόχληση μαθήτριας

Κερατσίνι: Συνελήφθησαν πέντε μαθητές μετά από συμπλοκή

Flyover: «Tο έργο ξεκίνησε δίχως να έχουν κατατεθεί τρεις απαραίτητες μελέτες»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 03.05.2024 23:46