search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 03.05.2024 01:18
MENU CLOSE

ΝΔ: Θρίλερ με τον Φρέντι Μπελέρη – Η πλάστιγγα γέρνει υπέρ της μη υποψηφιότητάς του στις ευρωεκλογές

11.04.2024 20:00
mpeleres
Screenshot

Ένα θρίλερ εξελίσσεται τις τελευταίες ώρες γύρω από την υποψηφιότητα του Φρέντι Μπελέρη καθώς ισχυρές πληροφορίες αναφέρουν ότι τελικώς ο πρωθυπουργός αποφάσισε να μην τον συμπεριλάβει στο ευρωψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας, αν και επισήμως αυτές οι πληροφορίες διαψεύδονται και κυβερνητικοί παράγοντες αναφέρουν ότι το θέμα είναι ακόμη ανοικτό.

Είναι χαρακτηριστικό ότι μέχρι και χθες το βράδυ υπουργοί απαντώντας σε σχετικό ερώτημα των δημοσιογράφων ανέφεραν ότι σχεδόν έχει κλείσει η συμμετοχή Μπελέρη στο ευρωψηφοδέλτιο, αν και πάντα συμπλήρωναν ότι την τελική απόφαση θα πάρει ο πρωθυπουργός.

Χθες υπήρξαν άλλες πληροφορίες γύρω από πιθανή υποψηφιότητά του γιου του Φρέντι Μπελέρη Πέτρου. Ωστόσο ο ίδιος μιλώντας σε συνεργάτες του ανέφερε πως δεν θα τον ενδιέφερε μια τέτοια υποψηφιότητα και πως σημασία έχει υποψήφιος να είναι ο πατέρας του καθώς η υποψηφιότητα σύμφωνα με τη δική του λογική συνδέεται άμεσα με την αποφυλάκιση του Φρέντι Μπελέρη από τις αλβανικές φυλακές.

Ο Πέτρος Μπελέρης είχε συνομιλήσει και με βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας στο συνέδριο του κόμματος την περασμένη Παρασκευή όπου είχε αναφέρει πως είμαστε στη διάθεσή της Νέας Δημοκρατίας εφόσον εκείνη αποφάσισε την συμμετοχή του πατέρα του στο ευρωψηφοδέλτιο.

Το προηγούμενο διάστημα υπήρχαν ενστάσεις από το υπουργείο Εξωτερικών για την υποψηφιότητα Μπελέρη τόσο από τον κύριο Γεραπετρίτη όσο και από την υφυπουργό Αλεξάνδρα Παπαδοπούλου. Οι ενστάσεις αυτές συνδέονται τόσο με τις ευρωπαϊκές συνέπειες που μπορούσε να είχε μια τέτοια υποψηφιότητα όσο και με την όξυνση των σχέσεων μας με την Αλβανία καθώς το υπουργείο Εξωτερικών θα ήταν ιδιαιτέρως ικανοποιημένο εάν προχωρούσε το θέμα του δικαστηρίου της Χάγης προκειμένου να υπάρξει ΑΟΖ μεταξύ των δύο χωρών.

Πάντως εάν τελικά οι πληροφορίες που κυκλοφορούν αυτή την ώρα στο παρασκήνιο επιβεβαιωθούν και ο κύριος Μπελέρης δεν είναι υποψήφιος στο ευρωψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας δεν αποκλείεται μέχρι τη Δευτέρα να ανακοινωθούν ονόματα έκπληξη από τον πρωθυπουργό που θα απευθύνονται κυρίως στο δεξιό κοινό του κυβερνώντος κόμματος.

Διαβάστε επίσης:

Μαξίμου για Κασσελάκη: Αυξάνεται η αλαζονεία του όταν πιέζεται να δώσει ουσιαστικές απαντήσεις

Νίκος Παπανδρέου: Το βράδυ των ευρωεκλογών το ΠΑΣΟΚ θα είναι δεύτερο

«Σφάχτηκαν» Άδωνις Γεωργιάδης και Ζωή Κωνσταντοπούλου – Άγρια κόντρα του υπουργού Υγείας και με Βελόπουλο

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 03.05.2024 00:58