search
ΣΑΒΒΑΤΟ 04.05.2024 00:59
MENU CLOSE

ΝΔ: Πολιτικό θρίλερ με την υποψηφιότητα Μπελέρη – Οι ενστάσεις από το ΥΠΕΞ και το εναλλακτικό σενάριο με τον γιο του

10.04.2024 15:20
BELERES
Eurokinissi

Όσο συνεχίζεται η εκκρεμότητα για τη συμμετοχή του Φρέντι Μπελέρη στο ευρωψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας  τόσο προκύπτουν και νέα δεδομένα και νέα σενάρια γύρω από το θέμα.

Είδηση βγήκε στο συνέδριο της Νέας Δημοκρατίας την Παρασκευή,  όπου παρών ήταν ο γιος του Φρέντι Μπελέρη, Πέτρος, αλλά και ο αδερφός του.

Εκεί, λοιπόν, ο γιος του Μπελέρη συναντήθηκε με βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας όπου στις συζητήσεις που είχε μαζί τους ανέφερε ότι η επικοινωνία της οικογένειας προς το παρόν είναι με τον κυβερνητικό εκπρόσωπο Παύλο Μαρινάκη και ότι δεν έχει υπάρξει ακόμα επίσημη συζήτηση ή συζήτηση με τον πρωθυπουργό για το θέμα της υποψηφιότητας Μπελέρη.

«Είμαστε στη διάθεσή της Νέας Δημοκρατίας και περιμένουμε τις αποφάσεις του κόμματος», ήταν η φράση που επαναλάμβανε ο Πέτρος Μπελέρης.

Το σενάριο που κυκλοφορεί τις τελευταίες ώρες ανάμεσα σε βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας είναι ότι αντί του Φρέντι Μπέλερη στο ευρωψηφοδέλτιο του κόμματος μπορεί να βρεθεί ο γιος του εκλεγμένου δημάρχου Χειμάρρας, Πέτρος.

Και αυτό γιατί σύμφωνα με πληροφορίες εξακολουθεί να έχει αρκετές ενστάσεις για την συμμετοχή του Φρέντι Μπελέρη στο ευρωψηφοδέλτιο η υφυπουργός εξωτερικών Αλεξάνδρα Παπαδοπούλου, η οποία θεωρεί ότι μία υποψηφιότητα Μπελέρη θα έβαζε σε μεγάλες περιπέτειες την ολοκλήρωση της προσπάθειας για τη χάραξης ΑΟΖ μεταξύ  Ελλάδας και Αλβανίας μέσα από το διεθνές δικαστήριο της Χάγης, εφόσον φυσικά η αλβανική πλευρά συμφωνήσει για να υπογραφεί συνυποσχετικό Αθήνας – Τιράνων.

Σε κάθε περίπτωση πάντως το θέμα πρέπει να λήξει εντός αυτής της εβδομάδας, καθώς την επόμενη Δευτέρα θα παρουσιαστεί σε ειδική εκδήλωση το ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας.

Διαβάστε επίσης:

Ανδρουλάκης: «Η Κυβέρνηση δεν είναι μόνο υπεύθυνη για την τραγωδία, αλλά και για ένα αδίστακτο σχέδιο χειραγώγησης της κοινής γνώμης»

ΣΥΡΙΖΑ για ανακοίνωση τουρκικού ΥΠΕΞ: «Η κυβέρνηση συνεχίζει την επικοινωνιακή, μικροπολιτική διαχείριση των ελληνοτουρκικών»

Στέφανος Κασσελάκης: Αυτό είναι το άρθρο μου που προκάλεσε την οργή του Μαξίμου 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 04.05.2024 00:05