search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 03.05.2024 09:40
MENU CLOSE

Σταμάτης Κραουνάκης: «Εγώ δεν ντράπηκα ποτέ που είμαι χοντρός» – Τι είπε για το τραγούδι «Άδωνις»

11.04.2024 12:35
kraounakis_8eos

Ο Σταμάτης Κραουνάκης απάντησε στον ντόρο που προκλήθηκε με την αφαίρεση της λέξης «χοντρή», στο τραγούδι «Αδωνις» της Αλκηστις Πρωτοψάλτη.

Μιλώντας σε εκπομπή της ΕΡΤ, ο γνωστός καλλιτέχνης χρησιμοποίησε ως παράδειγμα τον ίδιο του τον εαυτό, θεωρώντας πως δεν θα έπρεπε να υπάρχει τέτοια λογοκρισία.

«Δηλαδή τι; Να μην πούμε τη χοντρή, χοντρή; Αυτό θέλουμε να πούμε; Για να τελειώνουμε. Παλιά δεν υπήρχαν αυτά. Ο Ρίζος έκανε καριέρα σαν κοντός, η χοντρή του θησαυρού έκανε τεράστια καριέρα σαν χοντρή του θησαυρού στη γελοιογραφία. Δεν βρίζουμε κανέναν. Όλα αυτά στην ανεκδοτολογία της δημιουργίας έχουν πάρα πολύ μεγάλη πλάκα», είπε χαρακτηριστικά και μετά έδωσε ως παράδειγμα το δικό του βάρος.

«Δεν ξέρω, εγώ ως χοντρός, δεν το έχω γενικά αυτό το πράγμα πάνω μου. Δηλαδή, δεν το κουβάλησα ποτέ, ποτέ δεν ντράπηκα που είμαι χοντρός. Πιστεύω πάρα πολύ στη σάτιρα, πάντα υπάρχει ένας τρόπος να πούμε αυτό που πρέπει να πούμε, χωρίς να προσβάλουμε κανέναν. Όπως και πάντα υπάρχει τρόπος να σατιρίσουμε κάτι, χωρίς να πυροβολήσουμε». 

Διαβάστε επίσης:

Ορέστης Τζιόβας: «Τα αρνητικά σχόλια πηγάζουν από την προσωπική δυστυχία και αποτυχία όσων τα στέλνουν»

Eurovision: Αποθέωσαν τη Σάττι για το τσιφτετέλι της στην πρώτη unplugged εκδοχή για το «Ζάρι» (Video)

Στο Survivor ο Σάκης Ρουβάς – Ετοιμάζει βαλίτσες και φεύγει για… Άγιο Δομίνικο! (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 03.05.2024 09:39