search
ΠΕΜΠΤΗ 09.05.2024 17:54
MENU CLOSE

Ορέστης Τζιόβας: «Τα αρνητικά σχόλια πηγάζουν από την προσωπική δυστυχία και αποτυχία όσων τα στέλνουν»

11.04.2024 10:56
tziovas-new

Για την απόφασή του να μιλήσει ανοιχτά αναφορικά με τους σεξουαλικούς του πειραματισμούς αλλά και τα σχόλια που δέχτηκε μετέπειτα στα social media μίλησε ο Ορέστης Τζιόβας.

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό ΟΚ!, ο ηθοποιός χαρακτήρισε τη σημερινή κοινωνία «υποκριτική», επισημαίνοντας ότι δεν θα έπρεπε να αποτελούν ταμπού θέματα σεξουαλικότητας.

Αναφερόμενος δε, στα αρνητικά σχόλια που κατά καιρούς λαμβάνει, ο ίδιος τονίζει ότι αδιαφορεί, καθώς το μόνο που αποκαλύπτουν για τους ανθρώπους που τα κάνουν είναι η προσωπική τους δυστυχία και αποτυχία.

«Πιστεύω σε μια κοινωνία όπου όλοι οι άνθρωποι μπορούν να μιλήσουν ανοικτά και να ανταλλάξουν απόψεις χωρίς φόβο. Δυστυχώς μεγαλώνουμε σε μια υποκριτική κοινωνία και φοβόμαστε να μιλήσουμε για αυτά που ζούμε ή μας απασχολούν. Τέτοια θέματα σεξουαλικότητας δεν θα έπρεπε να είναι ταμπού σήμερα» είπε αρχικά και πρόσθεσε:

«Ήταν αναμενόμενα τα αρνητικά σχόλια, σε εκείνα που αντιλαμβάνομαι ότι υπάρχει έδαφος για συζήτηση απαντώ, όχι απαραίτητα για να συμφωνήσουμε, αλλά για να ανταλλάξουμε απόψεις. Στα υβριστικά δεν θα μπω στη διαδικασία να ασχοληθώ. Τα μηνύματα αυτά πηγάζουν, άλλωστε, από την προσωπική δυστυχία, ανελευθερία και αποτυχία όσων τα στέλνουν».

Διαβάστε επίσης:

Eurovision: Αποθέωσαν τη Σάττι για το τσιφτετέλι της στην πρώτη unplugged εκδοχή για το «Ζάρι» (Video)

Στο Survivor ο Σάκης Ρουβάς – Ετοιμάζει βαλίτσες και φεύγει για… Άγιο Δομίνικο! (Video)

Μαρί Κωνσταντάτου: Αποκάλυψε ότι παντρεύτηκε κρυφά και άφησε… άφωνους τους ρεπόρτερ! (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 09.05.2024 17:51