search
ΠΕΜΠΤΗ 09.05.2024 07:49
MENU CLOSE

Η… ανακατάληψη της Μακεδονίας στρατηγικός στόχος της ΝΔ για τις ευρωεκλογές

13.04.2024 08:41
nea_dimokratia_ktirio_new

Τα ευρήματα των δημοσκοπήσεων (και ιδίως της τελευταίας έρευνας που έκανε η Opinion Poll) έχουν βάλει κάτω στο Μέγαρο Μαξίμου. Βλέπετε στη Βόρεια Ελλάδα η ΝΔ περιορίζεται σε ποσοστό πολύ κάτω του 30%, κινούμενο στο 25%. Και καταγράφει μεγάλες διαρροές προς τα δεξιά της, με την Ελληνική Λύση του Κυριάκου Βελόπουλου να ξεπερνά και το 12%, ενώ συνολικά αυτός ο ακροδεξιός, συντηρητικός χώρος να… προσεγγίσει το ποσοστό του κυβερνώντος κόμματος, ήτοι κοντά στο 25%!!! Διότι σε ποσοστό του κ. Βελόπουλου πρέπει να προστεθεί ένα 6% περίπου, που γράφει η ΝΙΚΗ, συν τους Σπαρτιάτες, συν το κόμμα της Αφροδίτης Λατινοπούλου (είναι στη Μακεδονία σταθερά πάνω από 2%) και άλλοι μικρότεροι σχηματισμοί.

Λίγο ο χειρισμός με τη συμφωνία των Πρεσπών, λίγο τα γενικότερα θέματα, αλλά κυρίως ο γάμος των ομόφυλων ζευγαριών, έχουν προκαλέσει φθορά στην κυβέρνηση βλέπετε.

Για να είναι σίγουροι στη ΝΔ ότι θα ξεπεράσουν καθαρά τον πήχη του 30% στην πανελλαδική επίδοση των ευρωεκλογών, πρέπει να βελτιώσουν την εικόνα του κόμματος στη Μακεδονία. Δεν είναι εύκολο εγχείρημα, αλλά ταυτόχρονα το θετικό είναι πως έχουν εντοπίσει το πρόβλημα.

Διαβάστε επίσης:

Επαγγελματίες πολιτικοί ψάχνουν για συμβόλαιο

Κασσελάκης: Η στάση του στην Αράχωβα, οι συνομιλίες με πολίτες και η αγκαλιά σε σκύλο

Η περιπέτεια του Κασσελάκη με τη διακοπή ρεύματος στο φόρουμ των Δελφών – Διάχυτος ο εκνευρισμός

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 09.05.2024 07:46