search
ΤΕΤΑΡΤΗ 15.05.2024 01:14
MENU CLOSE

Επαγγελματίες πολιτικοί ψάχνουν για συμβόλαιο

Δημοσιεύτηκε στο ΠΟΝΤΙΚΙ

τεύχος 2329
11/04/2024
13.04.2024 07:39
ZAGORAKIS_ANDROULAKIS

Έχει την πλάκα της αυτή η προσπάθεια των κομμάτων να καταρτίσουν τις λίστες με τους υποψήφιους για τις ευρωεκλογές. Ακόμη μεγαλύτερη πλάκα έχουν τα… κριτήρια με τα οποία κάνουν τελικά τις επιλογές τους.

Τι κι αν στο Ευρωκοινοβούλιο συζητούνται και αποφασίζονται κρίσιμα ζητήματα που απαιτούν γνώσεις, επιστημονική εξειδίκευση και πολιτική εμπειρία. Οι λίστες «ανοίγουν» μόνο για την τακτοποίηση εσωτερικών πολιτικών λογαριασμών, για βολέματα, εξυπηρετήσεις και ανταμοιβές φίλων και είναι σίγουρα ορθάνοιχτες για τους «σελέμπριτις» από τον χώρο του θεάματος.

Η περίπτωση του μέγιστου (ποδοσφαιρικά) Θοδωρή Ζαγοράκη είναι χαρακτηριστική και μάλλον μοναδική, καθώς ο κάπτεν της Εθνικής που πήρε το Euro 2004 και νυν ευρωβουλευτής της Ν.Δ. ανακοινώθηκε από το ΠΑΣΟΚ. Θα μπορούσε κάποιος να πει ότι αλλάζουν οι καιροί και οι προσανατολισμοί των ανθρώπων και ο ευρωβουλευτής Ζαγοράκης είδε το σοσιαλδημοκρατικό φως του.

Αν ισχύει κάτι τέτοιο και εφόσον εξασφαλίσει μια τρίτη προσοδοφόρο θητεία στην Ευρωβουλή με τα χρώματα του ΠΑΣΟΚ, θα έχει καλύτερη απόδοση και θα ακούσουμε και τη φωνή του. Γιατί όσο έπαιζε με τη φανέλα της Ν.Δ. ήταν άφαντος στο γήπεδο…

Όσο για το νέο απόκτημα της Ν.Δ., την εκ του βαθέος ΠΑΣΟΚ προερχόμενης κυρία Χριστοφιλοπούλου, που θα αναπληρώσει την απώλεια Ζαγοράκη, τι να πει κανείς; Επαγγελματίες είναι οι άνθρωποι, ένα καλό τελευταίο συμβόλαιο ψάχνουν…

Διαβάστε επίσης:

Κασσελάκης: Η στάση του στην Αράχωβα, οι συνομιλίες με πολίτες και η αγκαλιά σε σκύλο

Η περιπέτεια του Κασσελάκη με τη διακοπή ρεύματος στο φόρουμ των Δελφών – Διάχυτος ο εκνευρισμός

«Κυριάκο, όχι άλλη σωτηρία» – Το νέο σποτ του iSYRIZA για υγεία, ακρίβεια και φτώχεια (video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 15.05.2024 01:07