search
ΣΑΒΒΑΤΟ 04.05.2024 18:54
MENU CLOSE

Τέμπη: Account στο X προβάλει το κυβερνητικό αφήγημα για τον σταθμάρχη και οι χρήστες τον κάνουν… φέτες

13.04.2024 15:06
tebi

Σπανίζουν εδώ και καιρό οι λογαριασμοί, ανώνυμοι (συνήθως), μα και επώνυμοι, που τολμούν να υιοθετήσουν και να στηρίξουν τη ρητορική της κυβέρνησης περί «ατομικών λαθών, κυρίως του σταθμάρχη» για το έγκλημα των Τεμπών.

Η λαϊκή οργή και κοινωνική κατακραυγή περιόρισαν αισθητά τη δράση των λεγόμενων «δεξιών τρολ», καθώς οι απανωτές αποκαλύψεις, οι ανατροπές στο κυβερνητικό αφήγημα και η έντονη προσπάθεια, μέσω και των social media, που κάνουν οι συγγενείς των 47 θυμάτων για δικαίωση, δεν αφήνουν και πολλά περιθώρια.

Λογικό λοιπόν, όταν εμφανίζονται «αναρτήσεις» που επιχειρούν να δικαιολογήσουν την κυβέρνηση και να απορρίψουν τις ευθύνες εμπλεκόμενων πολιτικών προσώπων, να ξεσηκώνεται κατακραυγή. Με τους χρήστες στην πλειονότητά τους να περνούν… πριονοκορδέλα τέτοιους είδους «λογαριασμούς».

Ιδού το παράδειγμα με τον λογαριασμό του Νίκου Σωτηρόπουλου, που είχε την απρονοησία να κάνει αναπαραγωγή των βασικών ισχυρισμών του πορίσματος της ΝΔ στην εξεταστική επιτροπή – το έργο της οποίας αρχίζουν πλέον να επικρίνουν ακόμα και στελέχη του κυβερνώντος κόμματος, όπως η Μαρία Σπυράκη.

Το ενδιαφέρον είναι πώς… «πετσοκόβουν» τον Νίκο Σωτηρόπουλο οι χρήστες στα σχόλια κάτω από το tweet.

Διαβάστε επίσης:

Σοκ στην Πάτρα: Ακρωτηρίασαν την 20χρονη φοιτήτρια που μεταφέρθηκε στο ΚΑΤ με μηνιγγίτιδα 

Silver Alert: 70χρονη με άνοια αγνοείται από χωριό των Σοφάδων Καρδίτσας

Γλυφάδα: Μαρτυρία για το περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας και αυτοκτονίας του δράστη – «Πήρα την κοπέλα μέσα γιατί σίγουρα θα την σκότωνε» (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 04.05.2024 18:46