search
ΠΕΜΠΤΗ 09.05.2024 15:16
MENU CLOSE

Τεράστια εμφάνιση Τσιτσιπά, απέκλεισε τον Σίνερ και πέρασε στον τελικό του Μόντε Κάρλο (videos)

13.04.2024 18:21
tsitsipas-monte-carlo

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς έχει ξεκινήσει ονειρικά την φετινή χωμάτινη σεζόν καθώς πέρασε στον τελικό του Μόντε Κάρλο, πετώντας εκτός τον κορυφαίο παίκτη αυτή τη στιγμή στον κόσμο, Γιάνικ Σίνερ.

Ο Τσιτσιπάς επικράτησε με 2-1 σετ (6-4, 3-6, 6-4 σε δύο ώρες και 40 λεπτά) σε ένα παιχνίδι με ανατροπές, για να προκαλέσει την μόλις δεύτερη ήττα του Σίνερ στην φετινή χρονιά (25-2)!

Παράλληλα, με αυτή τη νίκη ο Τσιτσιπάς εξασφάλισε την επιστροφή του στο Τοπ10, ενώ αύριο θα διεκδικήσει για τρίτη φορά στην καριέρα του τον τίτλο στο Μόντε Κάρλο, τον οποίο κατέκτησε το 2021 και το 2022.

Ο Τσιτσιπάς έχασε τα 12 από τα 13 πρώτα break points που είχε στον ημιτελικό και βρέθηκε πίσω με 2-4 στο 3ο σετ, κατάφερε να αξιοποιήσει ωστόσο το γεγονός πως ο Ιταλός δεν ήταν στο 100% του στα τελευταία λεπτά, αντιμετωπίζοντας ενοχλήσεις στο αριστερό του πόδι.

Αύριο στις 16:00 ο Τσιτσιπάς θα αντιμετωπίσει στον τελικό τον Κάσπερ Ρουντ ο οποίος έκανε την μεγάλη έκπληξη και κέρδισε με 2-1 σετ τον Νόβακ Τζόκοβιτς.

Διαβάστε επίσης:

Κώστας Κεντέρης στο Φόρουμ των Δελφών: «Αν δεν είχα σκοντάψει στις αποτυχίες μου δεν θα ήμουν τώρα εδώ»

Τέμπη: Σαν σήμερα το δυστύχημα με τους 21 νεκρούς μαθητές (Video)

Νίκος Πλακιάς για Τέμπη: «Δεν υπήρχε κανένα μπάζωμα – Τη λέξη τη χρησιμοποιήσαμε για να τους μπερδέψουμε»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 09.05.2024 15:15