search
ΠΕΜΠΤΗ 02.05.2024 19:34
MENU CLOSE

Γυναικοκτονία στους Αγίους Αναργύρους: Εξιτήριο για τον δολοφόνο της Κυριακής – Πού θα μεταφερθεί

15.04.2024 12:30
GYNAIKOKTONOS_AGIOIANARGYROI

Εξιτήριο από το Τζάνειο αναμένεται να πάρει ο 39χρονος που δολοφόνησε την 28χρονη Κυριακή Γρίβα, έξω από το Αστυνομικό Τμήμα των Αγίων Αναργύρων.

Ο γυναικοκτόνος είχε μεταφερθεί στο Τζάνειο, μετά το εξιτήριο που είχε πάρει από το Αττικό Νοσοκομείο όπου νοσηλεύτηκε μετά την απόπειρα αυτοκτονίας, που είχε κάνει μέσα στο κέλι που κρατείτο στον Κορυδαλλό.

Η Γενική Γραμματεία Αντεγκληματικής Πολιτικής του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη, έχοντας λάβει τον φάκελο του δολοφόνου της Κυριακής, και σε συνεννόηση με τους ειδικούς, θα αποφασίσε αν ο 39χρονος θα μεταβεί στο ψυχιατρείο των φυλακών Κορυδαλλού ή σε απλό κελί.

Υπενθυμίζεται, ότι κατά την κράτηση του στον ειδικό θάλαμο για κρατούμενους στο Τζάνειο, ο δράστης είχε ξεσπάσματα, έσπαγε και πετούσε πράγματα γι’ αυτό χρειάστηκε να τον δέσουν με ιμάντες.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά και οι έξι ψυχίατροι που τον έχουν εξετάσει μέχρι στιγμής έχουν καταλήξει στο συμπέρασμα ότι δεν χρήζει νοσηλείας για ψυχιατρικούς λόγους. Παράλληλα οι δύο ψυχίατροι του Αττικού Νοσοκομείου ανέφεραν στη γνωμάτευσή τους ότι ο δράστης έχει χειριστική συμπεριφορά και ότι δεν αποκλείεται να επαναλάβει κάποια απόπειρα…

Διαβάστε επίσης:

Άγιοι Ανάργυροι: Ντοκουμέντο λίγα δευτερόλεπτα μετά τη γυναικοκτονία – Οι πρώτες κινήσεις του φρουρού και του συνοδού της Κυριακής (video)

Νέα Σμύρνη: Χειροπέδες σε 40χρονο για τους πυροβολισμούς έξω από το γήπεδο βόλεϊ

Ηγουμενίτσα: Σκύλος «ξετρύπωσε» 60 κιλά κοκαΐνης από φορτηγό – Έως δύο εκατομμύρια ευρώ η αξία των ναρκωτικών

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 02.05.2024 19:32