search
ΠΕΜΠΤΗ 02.05.2024 23:48
MENU CLOSE

Τζάνειο: Δεμένος με ιμάντες ο γυναικοκτόνος των Αγίων Αναργύρων – Πετούσε ορούς, έσπαγε πράγματα – «Λύστε με, θέλω να φύγω!» (videos)

12.04.2024 11:12
GYNAIKOKTONOS_AGIOIANARGYROI

Σε ειδικά διαμορφωμένο δωμάτιο στο Τζάνειο εξακολουθεί να νοσηλεύεται ο 39χρονος δολοφόνος της 28χρονης Κυριακής Γρίβα, στους Αγίους Αναργύρους.

Ο γυναικοκτόνος που φρουρείται επί 24ώρου βάσεως, κρατείται δεμένος με ιμάντες στο κρεβάτι του, καθώς παρουσιάζει ξεσπάσματα, είναι ιδιαίτερα ανήσυχος και δεν συνεργάζεται.

Όπως μετέδωσε το Mega, οι γιατροί έκριναν ότι έπρεπε να τον δέσουν καθώς πετάει ορούς, σπάει πράγματα ενώ ισχυρίζεται ότι δεν θυμάται τι έχει γίνει.

Παράλληλα εκτιμάται ότι υπάρχει η πιθανότητα να επαναλάβει κάποια απόπειρα.

«Λύστε με. Θέλω να φύγω από εδώ. Θέλω να μιλήσω με τους γονείς μου, με τη μάνα μου. Γιατί δεν με αφήνετε να μιλήσω μαζί τους; Δεν θέλω να πάω φυλακή, ούτε να με κλείσουν στο ψυχιατρείο. Θέλω να φύγω» φέρεται να είπε ο γυναικοκτόνος στο νοσηλευτικό προσωπικό, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του ΑΝΤ1.

Χειριστική συμπεριφορά

Ο 39χρονος, μετά την απόπειρα αυτοκτονίας και το εξιτήριο που πήρε από το Αττικό, οδηγήθηκε αρχικά στον Κορυδαλλό που αρνήθηκε να τον κρατήσει καθώς μόλις είχε αποσωληνωθεί και δεν υπήρχαν οι κατάλληλες υποδομές περίθαλψης και έτσι κατέληξε στο Τζάνειο, όπου υπάρχει ειδικός θάλαμος για κρατούμενους.

Σύμφωνα με πληροφορίες μέχρι στιγμής οι έξι ψυχίατροι που τον εξέτασαν, αποφάνθηκαν ότι δεν χρήζει νοσηλείας ενώ οι δύο από αυτούς -που τον εξέτασαν στο «Αττικόν»-, τονίζουν στη γνωμάτευσή τους πως ο 39χρονος έχει χειριστική συμπεριφορά και δεν αποκλείεται να στήσει ανάλογο «αυτοκτονικό σκηνικό» στο κελί.

Υπενθυμίζεται ότι η τοξικολογική εξέταση έδειξε ότι, εκτός από χάπια και αλκοόλ, τα οποία είχαν αναφερθεί αρχικά, ο 39χρονος είχε κάνει χρήση και κοκαΐνης αλλά και άλλων ναρκωτικών ουσιών πριν από το έγκλημα.

Ωστόσο, ειδικοί εξηγούν ότι παρά το «κοκτέιλ» των ουσιών, ήταν απόλυτα λειτουργικός και είχε γνώση του τι ακριβώς έκανε…

Η Έλενα Τζούλη ανέλαβε την οικογένεια της Κυριακής

Την ίδια ώρα, παράσταση προς υποστήριξη της κατηγορίας θα δηλώσει σήμερα στην ανακρίτρια η οικογένεια της Κυριακής.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της δικηγόρου Έλενας Τζούλη που εκπροσωπεί την οικογένεια της 28χρονης:

«Kατά το στάδιο της ανάκρισης θα διερευνηθεί και το έγκλημα της ανθρωποκτονίας δια παραλείψεως, σε βάρος όσων κρατικών οργάνων ευθύνονται για τη στυγνή δολοφονία. Στο ίδιο πλαίσιο, θα υποβληθούν αιτήματα σε όλες τις συναρμόδιες Αρχές, συμπεριλαμβανομένης της Διεύθυνσης Εσωτερικών Υποθέσεων της ΕΛΑΣ, για την πλήρη διαλεύκανση όλων των πτυχών της Υπόθεσης κατά Παντός Υπευθύνου».

Διαβάστε επίσης:

Αγρίνιο: Χτύπησε με ένα ξύλο την κόρη του και της έσπασε τα δάχτυλα!

Περιστέρι: Αστυνομικός εκτός υπηρεσίας συνέλαβε 74χρονο που ασελγούσε σε 16χρονο με νοητική υστέρηση

Νέο κρούσμα ενδοοικογενειακής βίας: Πάρκαρε στην Ιονία Οδό και έδειρε τη γυναίκα του

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 02.05.2024 23:48