search
ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 20:25
MENU CLOSE

Άγιοι Ανάργυροι: Σε ειδικό θάλαμο στο Τζάνειο ο δολοφόνος της Κυριακής – Νέα φωτογραφικά ντοκουμέντα από τη γυναικοκτονία (videos)

10.04.2024 09:14
gynaikoktonia_livenews

Στο Τζάνειο σε ειδικό θάλαμο κρατείται ο δολοφόνος της Κυριακής Γρίβα, μετά το εξιτήριο που πήρε από το Αττικό Νοσοκομείο.

Από την ώρα που ο 39χρονος έφυγε από το Αττικόν καθώς οι γιατροί έκριναν ότι δεν υπάρχει λόγος να συνεχιστεί η νοσηλεία του στο νοσοκομείο αρχικά μεταφέρθηκε στον Κορυδαλλό και ειδικότερα στο ψυχιατρείο.

Η ψυχιατρική πτέρυγα του Κορυδαλλού, όμως αρνήθηκε να κρατήσει τον 39χρονο καθώς δεν έχει τις υποδομές για άτομο που αποσωληνώθηκε πρόσφατα, ενώ παράλληλα υπάρχει η πιθανότητα ο δράστης να προσπαθήσει να αυτοκτονήσει ξανά.

Παράλληλα υπάρχουν φόβοι να δεχθεί επίθεση από άλλους κρατούμενους καθώς δεν θα ήταν σε απομονωμένο θάλαμο.

Έτσι αρχικά αποφασίστηκε να μεταφερθεί εκ νέου στο «Αττικόν» και να νοσηλευθεί σε απλό θάλαμο αλλά τελικά με εντολή εισαγγελέα πήρε τον δρόμο για το Τζάνειο όπου υπάρχει ειδικό δωμάτιο για κρατούμενους.

Συγκλονιστικό βίντεο

Την ίδια ώρα σοκ προκαλούν οι νέες φωτογραφίες που είδαν το φως της δημοσιότητας, από τη στιγμή της γυναικοκτονίας της Κυριακής έξω από το αστυνομικό τμήμα των Αγίων Αναργύρων.

Στα συγκλονιστικά στιγμιότυπα που προέβαλε το Mega διακρίνεται ακόμα και το πώς απομακρύνεται το μαχαίρι από τα χέρια του 39χρονου γυναικοκτόνου.

Διαβάστε επίσης:

Ιωάννινα: Θανατηφόρο τροχαίο στην Ανατολή – Νεκρός 59χρονος μοτοσικλετιστής

Συνελήφθη ο Αχιλλέας Μπέος μετά από μήνυση δημοτικού συμβούλου σε βάρος του

Θεσσαλονίκη: «Λαμπάδιασε» σταθμευμένο ΙΧ στους Αμπελόκηπους

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 20:19