search
ΠΕΜΠΤΗ 16.05.2024 01:58
MENU CLOSE

Γυναικοκτονία στους Αγίους Αναργύρους: Τετραμελής φρουρά επιβλέπει τον δολοφόνο της Κυριακής στο Τζάνειο (video)

10.04.2024 11:38
GYNAIKOKTONOS_AGIOIANARGYROI

Σε ειδικό θάλαμο κρατουμένων στο Τζάνειο, φρουρούμενος από τέσσερα άτομα, παραμένει ο 39χρονος γυναικοκτόνος των Αγίων Αναργύρων, μετά την απόπειρα αυτοκτονίας και το θρίλερ που ακολούθησε το εξιτήριο που πήρε από το Αττικό νοσοκομείο.

Λεπτομέρειες για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες κρατείται ο δολοφόνος της Κυριακής Γρίβα έδωσε ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Εξωτερικών Υπαλλήλων Σωφρονιστικών Καταστημάτων.

Όπως είπε ο κ. Παλαιοκαρίτης στον ΑΝΤ1 για τον δολοφόνο της Κυριακής «φυλάσσεται με ισχυρή δύναμη δικιά μας, όχι αστυνομική δύναμη. Φυλάσσεται από δυνάμεις της εξωτερικής φρουράς. Συνήθως κρατούμενοι σε νοσηλεία φυλάσσονται από δύο άτομα. Εδώ απασχολούνται περισσότεροι. Συγκεκριμένα ο αριθμός τους είναι τέσσερα άτομα».

Σύμφωνα με τον ίδιο «σε κάθε νοσοκομείο της χώρας που είναι κοντά σε σωφρονιστικό κατάστημα πρέπει να υπάρχει ειδικός θάλαμος νοσηλείας κρατουμένων. Πρόκειται για έναν ειδικά διαμορφωμένο θάλαμο που έχει λιγότερα πράγματα από ό,τι ένας συνηθισμένος ώστε να υπάρχει ασφάλεια και για τον κρατούμενο και για εμάς».

«Στους ειδικούς θαλάμους αυτούς υπάρχει χώρος έξω από αυτόν όπου βρίσκονται όσοι τον φυλάσσουν. Υπάρχει συνεχής οπτική επαφή από ένα παράθυρο από το οποίο παρακολουθείται συνεχώς ο κρατούμενος» συμπλήρωσε ο κ. Παλαιοκαρίτης.

Ερωτηθείς, τέλος, για την κατάσταση της υγείας του 39χρονου, απάντησε ότι «είναι ένας ασθενής κρατούμενος που βγήκε από την εντατική, ό,τι λέει αυτό. Οπότε δεν είναι και στα καλύτερά του, δεν σηκώνεται εύκολα, δεν είναι ενεργητικός».

Διαβάστε επίσης:

Θεσσαλονίκη: Συνελήφθη Τούρκος καταζητούμενος για συμμετοχή σε επεισοδιακή αντικυβερνητική πορεία το 2015

Θεσσαλονίκη: Επίθεση και ξύλο μεταξύ ανηλίκων σε σχολείο

Χίος: Τρεις νεκροί μετανάστες μετά από ναυάγιο – Σε εξέλιξη επιχείρηση διάσωσης (video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 16.05.2024 01:32