search
ΤΡΙΤΗ 30.04.2024 10:58
MENU CLOSE

Κρήτη: Τρεις νεκροί σε τρία τροχαία μέσα σε μία μόλις ημέρα

17.04.2024 08:36
troxaio new

Τραγωδίες εκτυλίχθηκαν στους δρόμους της Κρήτης τη Δευτέρα με τρεις ανθρώπους να χάνουν την ζωή τους σε ισάριθμα τροχαία δυστυχήματα.

Την τελευταία του πνοή άφησε στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο του Ηρακλείου όπου μεταφέρθηκε ο οδηγός της μηχανής πού το μεσημέρι της Δευτέρας, τραυματίστηκε σοβαρά στο επαρχιακό οδικό δίκτυο Πύργος – Τυμπάκι.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ekriti, το τροχαίο σημειώθηκε όταν κάτω από άγνωστες συνθήκες η μηχανή που οδηγούσε ο άτυχος άνδρας συγκρούστηκε με προπορευόμενο δίκυκλο που οδηγούσε ένας 25χρονος. Τα τραύματα που υπέστη ήταν σοβαρά και χρειάστηκε να μεταφερθεί με το ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο διασωληνωμένος όμως λίγη ώρα αργότερα υπέκυψε στα τραύματά του.

Άλλα δύο τροχαία

Το μεσημέρι, στον Αποκόρωνα Χανίων ένας άνδρας 65 ετών έχασε τη ζωή του όταν το μηχανάκι που οδηγούσε εξετράπη της πορείας του με συνεπεία ο ίδιος να βρεθεί στο οδόστρωμα βαρύτατα τραυματισμένος.

Λίγο αργότερα στο νοσοκομείο όπου μεταφέρθηκε άφησε την τελευταία του πνοή.

Λίγο μετά τις 20:00 το βράδυ της ίδια ημέρας, τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε και επί του ΒΟΑΚ στο ύψος του κόμβου Γαλατά Χανίων, όταν ένα ΙΧ αυτοκίνητο συγκρούστηκε μετωπικά με ένα άλλο αυτοκίνητο στο οποίο επέβαινε ένα ζευγάρι από τη Βρετανία.

Δυστυχώς ο 58χρονος οδηγός ανασυρθηκε χωρίς τις αισθήσεις του από τα συντρίμμια, ενώ στο νοσοκομείο διαπιστώθηκε ο θάνατος του.

Διαβάστε επίσης

Ολυμπιακή Φλόγα: Ξεκίνησε το ταξίδι της – Θα παραδοθεί στους Γάλλους στις 26 Απριλίου στο Παναθηναϊκό Στάδιο

Πειραιάς: Εννέα συλλήψεις για την κατάρρευση κτιρίου και το θάνατο 31χρονου αστυνομικού

Δημήτρης Κόκοτας: Γιατί δεν προχώρησε η διαδικασία αποσωλήνωσης

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 30.04.2024 10:57