search
ΤΡΙΤΗ 30.04.2024 10:51
MENU CLOSE

Δημήτρης Κόκοτας: Γιατί δεν προχώρησε η διαδικασία αποσωλήνωσης

17.04.2024 08:23
dimitris-kokotas-new (2)

Ο Δημήτρης Κόκοτας νοσηλεύεται εδώ και πολλές ημέρες στο νοσοκομείο Γεώργιος Γεννηματάς, ύστερα από καρδιακό επεισόδιο και την ανακοπή που υπέστη.

Υπενθυμίζεται ότι την Πέμπτη 28 Μαρτίου, ο τραγουδιστής κατέρρευσε ενώ έκανε πρόβες για το J2US.

Νοσηλεύεται έκτοτε σε ΜΕΘ, με τους γιατρούς του και τους οικείους του να εμφανίζονται συγκρατημένα αισιόδοξοι για την πορεία της υγείας του.

Οι θεράποντες γιατροί του αποφάσισαν ότι δεν θα γίνει ακόμα καμία διαδικασία αποσωλήνωσής του, καθώς έπρεπε να προηγηθούν απαραίτητες εξετάσεις.

Σύμφωνα με πληροφορίες αποφάσισαν να περιμένουν κάποια 24ωρα ακόμα μέχρι να είναι πλήρως ικανοποιημένοι από τα αποτελέσματα.

Αυτό που θέλουν να εξασφαλίσουν είναι ότι ο Δημήτρης Κόκοτας με ασφάλεια θα οδηγηθεί στην αποσωλήνωση και ότι όταν γίνει αυτό, ο οργανισμός του θα αντιδράσει και θα είναι όλα πολύ καλά.

Η Ελένη Κόκοτα μίλησε στον Alpha για τον αδερφό της ο οποίος βρίσκεται στην μονάδα εντατικής θεραπείας από τις 28 Μαρτίου. «Εγώ δεν μπορώ να σας πω τίποτα, όλα πάνε καλύτερα και θα πάνε ακόμη καλύτερα. Σε λίγες μέρες ο Δημήτρης θα είναι καλά και θα βγει να σας τα πει ο ίδιος. Τώρα αυτή τη στιγμή περιμένω τον Δημήτρη να ξυπνήσει», είπε η αδελφή του τραγουδιστή.

Διαβάστε επίσης

Ολυμπιακή Φλόγα: Ξεκίνησε το ταξίδι της – Θα παραδοθεί στους Γάλλους στις 26 Απριλίου στο Παναθηναϊκό Στάδιο

Πειραιάς: Εννέα συλλήψεις για την κατάρρευση κτιρίου και το θάνατο 31χρονου αστυνομικού

Ποιους θεσμούς εμπιστεύονται περισσότερο οι Ελληνες 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 30.04.2024 10:50