search
ΔΕΥΤΕΡΑ 06.05.2024 12:38
MENU CLOSE

Δημήτρης Κόκοτας: Αισιόδοξα τα νέα για την υγεία του – «Περιμένουμε το καλύτερο» λέει η αδερφή του (Video)

03.04.2024 13:15
dimitris-kokotas-new (2)

Αισιόδοξα είναι τα μηνύματα αναφορικά με την υγεία του Δημήτρη Κόκοτα, με τον τραγουδιστή να εξακολουθεί να νοσηλεύεται στη ΜΕΘ του «Γεννηματάς» σε σταθερή κατάσταση, έπειτα από έμφραγμα που υπέστη την περασμένη Πέμπτη (28/3).

«Όλα πάνε προς το καλύτερο… Περιμένουμε το καλύτερο! Όλα πάνε καλύτερα, δόξα τω Θεώ και η γυναίκα του και σας στέλνει την αγάπη της» είπε, μεταξύ άλλων, η αδερφή του τραγουδιστή, Έλλη Κόκοτα, μιλώντας στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ που μετέφερε ο Γιάννης Πουλόπουλος στην εκπομπή, από στιγμή στιγμή μέχρι και αύριο οι γιατροί πρόκειται να επιχειρήσουν αποσωλήνωση, έπειτα από τις αποτυχημένες προσπάθειες που είχαν τις προηγούμενες ημέρες.

Τι έδειξαν οι αξονικές εγκεφάλου του Δημήτρη Κόκοτα

Σημειώνεται ότι ο Δημήτρης Κόκοτας υποβλήθηκε σε δύο αξονικές εγκεφάλου προκειμένου να διαπιστωθεί αν τα 8 λεπτά που παρέμεινε χωρίς οξυγόνο, δημιούργησαν πρόβλημα με τους γιατρούς να μην εντοπίζουν εν τέλει κάποια βλάβη.

«Έπαθε το έμφραγμα την Πέμπτη το απόγευμα, κατά τη διάρκεια των προβών για το J2US. Έμεινε για περίπου 8 λεπτά με ανακοπή. Το κρίσιμο σε αυτές τις περιπτώσεις είναι οι πιθανές βλάβες. Έχω ένα καλό νέο. Ο Δημήτρης Κόκοτας υπεβλήθη σε δύο αξονικές εγκεφάλου και μου λένε οι γιατροί ότι είναι πολύ αισιόδοξα τα νέα από τις δύο αξονικές. Δείχνουν ότι δεν υπάρχει βλάβη.

Τώρα, όμως, υπάρχουν δύο παράγοντες: αυτό που λένε οι μετρήσεις και η πραγματικότητα. Δύο φορές προσπάθησαν χθες και προχθές να τον ξυπνήσουν. Αυτό γίνεται σιγά σιγά και σταδιακά και μέχρι εκεί που αντέχει. Δεν άντεξε τις δύο αυτές φορές να ολοκληρωθεί η διαδικασία και τον ξανακοίμησαν οι γιατροί. Θα επαναληφθεί κάποια στιγμή, σταδιακά», είχε πει, χθες Τρίτη, ο Γιώργος Λιάγκας στην εκπομπή του.

Διαβάστε επίσης:

Γιώργος Καραγιάννης: Πέθανε ο μεγάλος παραγωγός κινηματογραφικών και τηλεοπτικών προγραμμάτων (Video)

Άγιοι Ανάργυροι – Ξέσπασε ο πατέρας της 28χρονης για τον γυναικοκτόνο: «Καλό είναι να βάλει μια θηλιά ή να μείνει μόνιμα στη φυλακή» (video)

Γυναικοκτονία στους Αγίους Αναργύρους: Δήλωση Μηταράκη για τους κανόνες εμπλοκής των αστυνομικών (video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 06.05.2024 12:36