search
ΠΕΜΠΤΗ 02.05.2024 05:18
MENU CLOSE

Δημήτρης Κόκοτας: Κρίσιμη η κατάστασή του – Πότε θα ξαναγίνει προσπάθεια αποσωλήνωσης (Video)

01.04.2024 11:41
dimitris-kokotas-new

Σκληρή μάχη στην Εντατική του νοσοκομείο «Γιώργος Γεννηματάς» συνεχίζει να δίνει για τέταρτη ημέρα ο Δημήτρης Κόκοτας, έπειτα από έμφραγμα που υπέστη, ενώ βρισκόταν στην πρόβα για το J2US.

Όπως έγινε γνωστό μέσα από την εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα, έγινε προσπάθεια από τους γιατρούς να τον ξυπνήσουν, καθώς είναι διασωληνωμένος, ωστόσο, οι μετρήσεις του δεν επέτρεψαν να ολοκληρωθεί η διαδικασία. Αυτό που θέλουν να διαπιστώσουν οι γιατροί -τόνισε ο παρουσιαστής- είναι ότι τα 8 λεπτά που δεν οξυγονωνόταν ο εγκέφαλος, δεν του άφησαν κάποια βλάβη.

«Χθες το απόγευμα έγινε μια πρώτη προσπάθεια να τον ξυπνήσουν, γιατί είναι διασωληνωμένος. Η προσπάθεια αυτή δεν ολοκληρώθηκε. Οι γιατροί έκριναν, παρότι ξεκίνησαν, ότι ήταν οι μετρήσεις τέτοιες που δεν τους επέτρεπαν να ολοκληρωθεί αυτή η προσπάθεια. Σήμερα θα προσπαθήσουν για δεύτερη φορά να τον ξυπνήσουν», είπε αρχικά ο Γιώργος Λιάγκας και πρόσθεσε:

«Το θέμα είναι αυτά τα άτιμα 8 λεπτά. Όταν έπαθε την ανακοπή μέσα στο ασθενοφόρο, κατά τη μεταφορά του από το J2US στο νοσοκομείο, ήταν 8 λεπτά που δεν οξυγονωνόταν το κεφάλι του. Όταν έχεις ανακοπή πεθαίνεις.

Αυτό που θέλουν να δουν τώρα οι γιατροί, είναι αν έχει αφήσει κάποια βλάβη ή αν ο άνθρωπος επανέλθει στο 100%».

«Περιμένω τη στιγμή που θα φύγουμε μαζί»

Η σύζυγος του τραγουδιστή, Κατερίνα Κόκοτα, τόνισε ότι οι γιατροί είναι συγκρατημένοι, όσον αφορά στην εξέλιξη της υγείας του.

«Πήγε και ήρθε, οι γιατροί μας λένε να κάνουμε υπομονή. Ήθελα να ακούσω ότι ήταν ψέμα όλο αυτό θα περίμενα το ακούσω αυτό η αλήθεια είναι. Ό,τι γνωρίζουμε είναι πως ήταν μια πολύ αργή διαδικασία η οποία χρειάζεται εξαιρετική υπομονή από όλους. Από την Παρασκευή δεν προσπάθησαν να τον ξυπνήσουν. Έχει μεταφερθεί από Μονάδα Αυξημένης Φροντιδας στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας που εκεί υπάρχουν εξειδικευμένοι γιατροί και παρακολουθούν με περισσότερες λεπτομέρειες αυτά που χρειάζεται να παρακολουθήσουν κάναμε κάποιες ενέργειες που χρειάζεται. Θέλω να ευχαριστήσω όλο τον κόσμο όποια ιδιότητα κι αν έχουν, δημοσιογράφους, γιατρούς, όσους τον αγαπάνε. Ο καθένας από την πλευρά του δίνει ό,τι καλύτερο μπορεί» είπε, μιλώντας στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου και πρόσθεσε:

«Οι γιατροί μας λένε υπομονή είναι συγκρατημένοι πήγε και γύρισε αυτό έχουμε αυτή τη στιγμή, ότι πήγε και ξαναγύρισε. Είναι σε καταστολή ακόμα δεν έγινε προσπάθεια να τον αποσωληνώσουν, μόνο στην πολύ αρχή αλλά ήταν πολύ νωρίς δεν ολοκληρώθηκε προσπάθεια, κάναμε πολύ προσεκτικά βήματα. Είναι από την Πέμπτη το απόγευμα διασωληνωμένος.

Πρέπει να περάσουν τουλάχιστον δύο μέρες για να ξανά γίνει προσπάθεια αποσωλήνωσης. Κάθε μέρα μπαίνω μέσα να τον δω για πολύ λίγο αλλά εντάξει είναι ψυχοφθόρο. Περιμένω τη στιγμή που θα βγει για να φύγουμε μαζί, αυτό, τίποτα άλλο. Η κόρη μου τώρα γνωρίζει τα πάντα της έχω πει ότι είναι κάτι που μπορεί να συμβεί σε όλους ανθρώπους η ζωή έχει δοκιμασίες».

Διαβάστε επίσης:

Κομοτηνή: Νεκρή εντοπίστηκε η 84χρονη που είχε εξαφανιστεί στη Σάλπη Ροδόπης

Τραγωδία στη Ρόδο: Νεκρός σε τροχαίο 49χρονος μοτοσικλετιστής

Μαίρη Χρονοπούλου: «Δεν έπεσε μόνη της, πιστεύουμε ότι κάποιος την έσπρωξε ή την χτύπησε στο κεφάλι» λέει ο δικηγόρος της (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 01.05.2024 19:42