search
ΠΕΜΠΤΗ 09.05.2024 15:20
MENU CLOSE

Μαίρη Χρονοπούλου: «Δεν έπεσε μόνη της, πιστεύουμε ότι κάποιος την έσπρωξε ή την χτύπησε στο κεφάλι» λέει ο δικηγόρος της (Video)

01.04.2024 09:07
chronopoyloy-mairi-new

Νέο κύκλο καταθέσεων άνοιξε η εισαγγελική παραγγελία για τον θάνατο της Μαίρης Χρονοπούλου με τον Δημήτρη Χατζημιχάλη να κάνει λόγο για «σκοτεινά» σημεία στα ακριβή αίτια που οδήγησαν στο τέλος τη μεγάλη πρωταγωνίστρια.

Μιλώντας στον αέρα της εκπομπής «Ακόμα δεν είδες τίποτα» με τον Κώστα Τσουρό, ο δικηγόρος δήλωσε ξεκάθαρα ότι υπάρχουν βάσιμες υποψίες ότι η ηθοποιός δεν έπεσε μόνη της αλλά κάποιος την έσπρωξε ή την τραυμάτισε στο κεφάλι.

Επιπλέον, στην έρευνα θα πρέπει να ληφθεί υπόψιν το γεγονός ότι από το σπίτι έλειπαν τόσο χρήματα όσο και κοσμήματα.

«Σίγουρα έχουμε υποψίες αλλά δεν μπορώ να τις πω εδώ. Δεν γίνεται γιατί θα έχουμε θέματα. Η υπόθεση θα έκλεινε αν μέναμε άπραγοι, δεν μείναμε όμως άπραγοι οι φίλοι της Μαίρης και κάναμε αυτές τις ενέργειες που χρειάζονταν παρότι πολλοί αμφισβήτησαν το αποτέλεσμα. Είχαν πει ότι «όχι, η υπόθεση θα πάει στο αρχείο αλλά τελικά δεν πήγε στο αρχείο» είπε και πρόσθεσε:

«Η Μαίρη Χρονοπούλου δεν έπεσε μόνη της. Πιστεύουμε ότι κάποιος είτε την έσπρωξε είτε την χτύπησε στο κεφάλι. Αυτό πιστεύουμε. Επιπλέον λείπουν πράγματα από το σπίτι διότι η απογραφή που έγινε, κατόπιν δικής μας αίτησης στο ειρηνοδικείο, το οποίο διόρισε τριμελή επιτροπή, υπολογίστηκε η αξία μόνο 4.565 ευρώ. Δηλαδή μόνο μια εικόνα του 1700, που είχε η Μαίρη, έκανε πολλές χιλιάδες ευρώ.

Έχουμε ζητήσει αντίγραφο της απογραφής για να πληροφορηθούμε πως έγινε. Λείπουν πράγματα; Υποτιμολόγησαν; Τι να πω και γω; Δεν μπορώ να ξέρω. Όπως και το θέμα του νοσοκομειακού δεν έχει διευκρινιστεί. Πως πήγε η Μαίρη στον νοσοκομείο εκείνο το βράδυ και σε τι χρόνους; Δεν βρέθηκε το νοσοκομειακό, δεν ήταν το 166 γιατί κρατάει αρχεία και όλα αυτά θα διευκρινιστούν. Υπάρχουν πολλά σκοτεινά σημεία. Δεν βρέθηκαν χρήματα, δεν βρέθηκαν κοσμήματα»

Διαβάστε επίσης:

Ζωγράφου: Ανάληψη ευθύνης για τον εμπρησμό οχημάτων έξω από ιδιωτικό σχολείο (video)

Φωτιά: Σε εξέλιξη η πυρκαγιά στα Πιέρια Όρη

«Κοκτέιλ» αφρικανικής σκόνης και ζέστης το επόμενο 48ωρο -Δείτε live πως θα κινηθούν τα σωματίδια

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 09.05.2024 15:19