search
ΣΑΒΒΑΤΟ 11.05.2024 23:23
MENU CLOSE

Γιώργος Καραγιάννης: Πέθανε ο μεγάλος παραγωγός κινηματογραφικών και τηλεοπτικών προγραμμάτων (Video)

03.04.2024 12:28
giorgos-karagiannis-new

Έφυγε από τη ζωή ο μεγαλύτερος παραγωγός τηλεοπτικών και κινηματογραφικών προγραμμάτων, Γιώργος Καραγιάννης.

Τη δυσάρεστη είδηση γνωστοποίησε ο Γιώργος Λιάγκας μέσα από τπό την εκπομπή του στον ΑΝΤ1, κάνοντας λόγο για μια εμβληματική φιγούρα στον χώρο της τέχνης.

«Είχε μία απώλεια ο Γιάννης Καραγιάννης σήμερα. Έχασε τον πατέρα του. Αυτός ήταν ο πατριάρχης της οικογένειας. Ένας από τους μεγαλύτερους Έλληνες παραγωγούς που ξεκίνησε με ταινίες, βιντεοταινίες, μετά τηλεόραση. Ο Γιώργος Καραγιάννης ήταν πρωτοπόρος και εμβληματική μορφή στο χώρο της τέχνης, ενώ στην οικογένεια ανήκουν και τα στούντιο Κάπα στα Σπάτα απ΄ όπου βγαίνουν τα προγράμματα του ΑΝΤ1» είπε, μεταξύ άλλων, ο παρουσιαστής.

Διαβάστε επίσης:

Γυναικοκτονία στους Αγίους Αναργύρους: Ατυχής δήλωση Μηταράκη βγάζει «λάδι» τον σκοπό που δεν προστάτευσε την 28χρονη (video)

Η ΑΔΕΔΥ ανακοίνωσε 24ωρη πανελλαδική απεργία στις 21 Μαΐου 

Άγιοι Ανάργυροι: Υπήρχε περιπολικό στην περιοχή, το ερώτημα είναι γιατί δεν κλήθηκε λέει η εκπρόσωπος τύπου της ΕΛΑΣ (videos)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 11.05.2024 23:20