search
ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 20:37
MENU CLOSE

Δημήτρης Κόκοτας: Κρίσιμη η σημερινή μέρα για την υγεία του – Τι αποφάσισαν οι γιατροί (Video)

15.04.2024 12:48
dimitris-kokotas-new

Οι γιατροί του Δημήτρη Κόκοτα θα αποφασίσουν σήμερα αν θα προχωρήσουν στην τρίτη διαδικασία αποσωλήνωσής του.

Ο τραγουδιστής, ο οποίος νοσηλεύεται στο Γεώργιος Γεννηματάς τις τελευταίες εβδομάδες επειτα από έμφραγμα και ανακοπή, δίνει μάχη για τη ζωή του.

Ο Δημήτρης Κόκοτας βρίσκεται για 18η ημέρα διασωληνωμένος στο νοσοκομείο «Γεννηματάς».

Ο ίδιος ένιωσε μία αδιαθεσία στις πρόβες που έκανε για την εβδομαδιαία εμφάνισή του στο σόου «Just the 2 of us» της τηλεόρασης του Alpha.

Eιδικότερα σήμερα είναι η σημαντικότερη ημέρα, σύμφωνα με ρεπορτάζ της εκπομπής «Super Κατερίνα», επίσης του Alpha, για την υγεία του Δημήτρη Κόκοτα, καθώς αποτελεί την ημέρα που θα αποφασιστεί εάν θα αποσωληνωθεί ή όχι.

Άγνωστα στοιχεία από τη στιγμή του περιστατικού που βίωσε ο Δημήτρης Κόκοτας στα παρασκήνια του «J2US» αποκάλυψε η εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού, Καλύτερα Δε Γίνεται.

Καθώς περιέγραφαν τις τελευταίες εξελίξεις της κατάστασης της υγείας του Δημήτρη Κόκοτα, η οποία παραμένει κρίσιμη, αλλά σταθερή, ήρθε στο φως της δημοσιότητας το όνομα του προσώπου που «έσωσε» τον Δημήτρη Κόκοτα.

«Ο Κώστας Ζήσης ήταν ο άνθρωπος που ειδοποίησε άμεσα και ήρθε ο διασώστης και το ασθενοφόρο στη συνέχεια. Ήταν και η Τραϊάνα Ανανία εκεί, στο πλευρό του συνεχώς γι’ αυτό και είναι πάρα πολύ αγχωμένη και σοκαρισμένη. Εγώ δεν ήμουν μπροστά στο περιστατικό, έφτασα την ώρα που έφευγε το ασθενοφόρο» είπε ο δημοσιογράφος.

Διαβάστε επίσης

Άγιοι Ανάργυροι: Ντοκουμέντο λίγα δευτερόλεπτα μετά τη γυναικοκτονία – Οι πρώτες κινήσεις του φρουρού και του συνοδού της Κυριακής (video)

Νέα Σμύρνη: Χειροπέδες σε 40χρονο για τους πυροβολισμούς έξω από το γήπεδο βόλεϊ

Ηγουμενίτσα: Σκύλος «ξετρύπωσε» 60 κιλά κοκαΐνης από φορτηγό – Έως δύο εκατομμύρια ευρώ η αξία των ναρκωτικών

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 20:35