search
ΠΕΜΠΤΗ 16.05.2024 19:59
MENU CLOSE

«Εκατομμυριούχος» και «Ελιά» τα πρώτα σε τηλεθέαση προγράμματα του Σαββατοκύριακου – Όπου φύγει-φύγει οι πιο πολλοί

29.04.2024 20:09
H_GH_THS_ELIAS

Λες και ήταν κάποιο Σαββατοκύριακο του Αυγούστου αυτό που μας πέρασε κρίνοντας από τις τηλεθαματικότητες που κατάφεραν οι εκπομπές του γουίκεντ με εξαίρεση κανα δυό.

Όταν το πρώτο στην προσοχή των τηλεθεατών πρόγραμμα του Σαββάτου, το τηλεπαιχνίδι «Ποιος θέλει να γίνει εκατομμυριούχος», έχει τηλεθέαση οριακά πάνω από 5,5% και το αμέσως επόμενο σε δημοφιλία κάτω από 5% είναι ηλίου φαεινότερο ποιά ήταν η κυρίαρχη τάση τουλάχιστον του Σαββάτου.

Μέχρι και το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star πλασαρίστηκε στην δεκάδα των διακεκριμένων θέσεων της Nielsen με μόλις 3,5% απόδοση.

Την Κυριακή οι σειρές «Η γη της ελιάς» και «Famagusta» αποτέλεσαν τις εξαιρέσεις οι οποίες επιβεβαίωσαν τον κανόνα του διημέρου.

Το «Survivor» κατάφερε απόδοση κάτω του 5,5%, ενώ η πρεμιέρα του ριάλιτι «TV Queen» λογικά κατάφερε τηλεθέαση μικρότερη από αυτή που είχε το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Alpha. Αλλιώς θα είχε θέση στην δεκάδα με τα δημοφιλέστερα της ημέρας κατά τη Nielsen.

Διαβάστε επίσης:

«Έσκισε» το Mega την Παρασκευή χάρη στην βραδινή ζώνη προγραμμάτων του

Eurovision 2024: Το βίντεο από την πρώτη πρόβα της Μαρίνας Σάττι – Το ρούχο που επέλεξε

Καινούργιου κατά Μικρούτσικου: «Είμαι σε σοκ, με αποδομεί από εδώ και από εκεί – Πίσω από τις κάμερες, μου λέει τα καλύτερα» (Videos)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 16.05.2024 19:59