search
ΤΕΤΑΡΤΗ 15.05.2024 07:10
MENU CLOSE

Καινούργιου κατά Μικρούτσικου: «Είμαι σε σοκ, με αποδομεί από εδώ και από εκεί – Πίσω από τις κάμερες, μου λέει τα καλύτερα» (Videos)

29.04.2024 11:47
kainoyrgioy-new

Τη δική της απάντηση αναφορικά με τις δηλώσεις που έκανε ο Ανδρέας Μικρούτσικος τόσο για την ίδια όσο και για τον τρόπο με τον οποίο τον αντιμετωπίζουν στην εκπομπή της έδωσε η Κατερίνα Καινούργιου.

Σε συνέντευξή του στο «Ακόμα δεν είδες τίποτα», παρουσιαστής δήλωσε, συγκεκριμένα, ότι δεν είχε ελευθερία στο “Super Κατερίνα”, ενώ αναφερόμενος στην Κατερίνα Καινούργιου τη χαρακτήρισε ως τον «καβαλάρη της αυτοαναφορικότητας».

Χωρίς να κρύβει τη δυσαρέσκειά της, η παρουσιάστρια απόρησε στον τηλεοπτικό αέρα για τη στάση του συνεργάτη της ο οποίος -όπως η ίδια τονίζει- την «αποδομεί με κάθε ευκαιρία από εδώ και από κει».

Μάλιστα, η Κατερίνα Καινούργιου υποστήριξε ότι η συμπεριφορά αυτή εκ μέρους του Ανδρέα Μικρούτσικου έχει αρχίσει να την εκθέτει, φέρνοντας σε δύσκολη θέση τα μέλη της οικογένειάς της τα οποία -όπως υποστήριξε- τη ρώτησαν τον λόγο για τον οποίο «ο παρουσιαστής τής επιτίθεται συνεχώς».

«Με πήραν οι γονείς μου μετά από αυτή τη συνέντευξη και μου είπαν “γιατί γίνεται αυτό συνέχεια; Γιατί συνέχεια σε αποδομεί; Γιατί συνέχεια μιλάει αρνητικά για σένα; Γιατί συνέχεια σου επιτίθεται; Του έχεις κάνει κάτι;”. Ειλικρινά είμαι σε σοκ διότι δεν πίστευα, όταν έβλεπα αυτή τη συνέντευξη, ότι ο Ανδρέας θα μπορούσε να με αποδομήσει και να μιλάει έτσι για μένα από δω και από κει. Τη στιγμή που τόσα χρόνια είμαστε μαζί και μου λέει τα καλύτερα και πίσω από τις κάμερες» είπε αρχικά και πρόσθεσε:

«Δεν υπήρχαν ποτέ διαπληκτισμοί, του ζητώ συνέχεια να με διορθώνει, ενδιαφέρομαι για αυτόν. Ειλικρινά σας μιλάω, δεν του έχω απαγορεύσει ποτέ να πει την γνώμη του και να προσβάλλει τον Γιάννη, την Χρύσλα, τον Γρηγόρη ή εμένα. Και πάλι λέγαμε πως σεβόμαστε έναν άνθρωπο που έχει τέτοια πορεία, που είναι μεγαλύτερος στην ηλικία και από τον πατέρα μου και να τον αφήνουμε να πει την γνώμη του. Έχω διαπληκτιστεί με τους συνεργάτες μου πόσες φορές, επειδή ο Ανδρέας μπορεί να τους έχει προσβάλλει, αλλά πάλι λέμε ότι “είναι ο Ανδρέας Μικρούτσικος και έχει μια πορεία”. Με έχουν πάρει κυρίες της ενημέρωσης και μου έχουν πει “πώς επιτρέπεις σε αυτόν τον άνθρωπο να μιλάει έτσι για εμάς”.. Ακόμα και όταν ένιωθα να πνίγομαι, τον έβαζα πάνω από όλα. Οι γονείς μου με έμαθαν να σέβομαι τους μεγαλύτερους και τους ανθρώπους που έχουν μια εμπειρία

Ακόμα κι όταν μου έλεγαν ότι η εκπομπή βγάζει μια τοξικότητα και μια ένταση, που πολλές φορές οφειλόταν σε αυτό, εγώ έσκυβα το κεφάλι και έλεγα ότι ο Ανδρεας ξέρει καλύτερα. Ακόμα και σε ένα σκηνικό που έχω μετανιώσει πάρα πολύ, το οποίο αφορούσε στη Φαίη Σκορδά και έχω ζητήσει δημόσια συγγνώμη στην κοπέλα, ήταν επειδή ο Ανδρέας δεν καταλάβαινε αυτό που ήθελα να πω και με έφερε εκτός εαυτού».

Οι δηλώσεις του Μικρούτσικου για την Καινούργιου και το “Super Κατερίνα

«Όχι, δεν ένιωσα ελεύθερος στην εκπομπή και θα το πω ανοιχτά γιατί σέβομαι τον εαυτό μου και σέβομαι και τους ανθρώπους που είναι εκεί πέρα. Δεν μπορώ άλλα να βγαίνουν, άλλα να δείχνονται, επειδή λέγονται κάποια ωραία λόγια. Όχι, ένιωσα πολλές φορές να καταπιέζομαι. Δεν τους ενδιέφερε τι θα πω παρά, αν έβλεπαν ότι είναι επικίνδυνο, το κουκούλωναν. Ένιωσα καταπιεσμένα και πολλές φορές ότι δεν υπάρχει ο σεβασμός. Στα λόγια άκουγα τα καλύτερα, στα λόγια δεν έβλεπα τα λόγια που άκουγα.

Η Κατερίνα Καινούργιου είναι ο καλύτερος “καβαλάρης” της αυτοαναφορικότητας. Κάνει κακό αν όλα τα καλύπτει η αυτοαναφορικότητα. Αυτό σημαίνει ότι δεν έχεις άποψη, δεν μπορείς να επεξεργαστείς κάτι και όλα πρέπει να είναι εμπειρία. Δηλαδή δεν μπορώ να σου πω αυτά που θέλω οπότε λέω ένα παράδειγμα από τη ζωή μου. Επίσης, συνεχώς κοιτάζει το κινητό της και συνεχώς εκνευρίζεται με αυτά που μπορεί να γράφουν είτε πληκτρολόγια βρώμικα είτε πληκτρολόγια έξυπνα» ήταν -μεταξύ άλλων- οι δηλώσεις που έκανε ο Ανδρέας Μικρούτσικος στην εκπομπή «Ακόμα δεν είδες τίποτα», προκαλώντας την αντίδραση της παρουσιάστριας.

Διαβάστε επίσης:

Κατερίνα Λιόλιου: «Αδειάζει» τον Ψινάκη – «Λυπάμαι για τη συμπεριφορά του για την οποία επιφυλάσσομαι» (Video)

Καλομοίρα: «Θα συγχωρούσα την απιστία στον Γιώργο γιατί έχουμε παιδιά – Εκείνος θα με χώριζε» (Video)

«Ιησούς από τη Ναζαρέτ»: Δείτε πώς είναι σήμερα ο Ρόμπερτ Πάουελ (Photo)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 15.05.2024 07:10