search
ΠΕΜΠΤΗ 16.05.2024 03:23
MENU CLOSE

Κατερίνα Λιόλιου: «Αδειάζει» τον Ψινάκη – «Λυπάμαι για τη συμπεριφορά του για την οποία επιφυλάσσομαι» (Video)

29.04.2024 10:26
psinakis-liolioy-new

Τη δική της απάντηση στον ντόρο που προκλήθηκε έπειτα από τα σχόλια του Ηλία Ψινάκη κατά της Μαίρης Συνατσάκη έδωσε η Κατερίνα Λιόλιου.

Αφορμή αποτέλεσε ο τρόπος με τον οποίο η influencer είχε αντιδράσει όταν ο Ηλίας Ψινάκης είχε κατεβάσει το μπούστο της Κατερίνας Λιόλιου στον αέρα του X-Factor.

Με μια ανάρτησή της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Insτagram, η Κατερίνα Λιόλιου διαψεύδει κατηγορηματικά τον Ηλία Ψινάκη, ξεκαθαρίζοντας ότι ουδέποτε συνεννοήθηκε μαζί του για το επίμαχο περιστατικό, ενώ δηλώνοντας τη δυσαρέσκειά της για το γεγονός ότι το θέμα επανήλθε κατ’ αυτόν τον τρόπο, επιφυλάσσεται για τη συμπεριφορά του.

«Με έκπληξη πληροφορήθηκα ότι στα πλαίσια της εκπομπής J2US επανήλθε ένα θέμα που με αφορά και το οποίο νόμιζα ότι είχε λήξει. Σας θυμίζω λοιπόν ότι πριν από δύο χρόνια ο κύριος Ψινάκης φέρθηκε απρεπώς εναντίον του προσώπου και της αξιοπρέπειάς μου με πράξεις τις οποίες δεν έδωσα συνέχεια αποδεχόμενη τις μετέπειτα εκκλήσεις και την συγγνώμη του. Πρόσφατα, δυστυχώς, αυτή τη φορά χωρίς να είμαι παρούσα, επαναλαμβάνει την ίδια συμπεριφορά προσβάλλοντας με και πάλι ισχυριζόμενος ψευδώς, όπως πολλά πρόσωπα είναι σε θέση να γνωρίζουν, ότι δήθεν η προηγούμενη χυδαία εναντίον μου συμπεριφορά του ήταν προϊόν προηγούμενης συνεννόησης μας. Λυπάμαι πολύ για τη συμπεριφορά του, για την οποία επιφυλάσσομαι και δηλώνω τον θαυμασμό την εκτίμηση και την συμπαράσταση μου σε κάθε κοινωνικό κίνημα που είναι ενάντια στην κακοποίηση και παρενόχλησης» έγραψε χαρακτηριστικά.


Το περιστατικό στο X-Factor

Υπενθυμίζεται ότι τον Μάιο του 2022 κι ενώ Χ-Factor ήταν στον τηλεοπτικό αέρα, ο Ηλίας Ψινάκης αφού στάθηκε δίπλα στην Κατερίνα Λιόλιου άρχισε να χαϊδεύει το στήθος με το πρόσχημα ότι μελετά και περιεργάζεται τον φιόγκο που είχε το στράπλες φόρεμά της, ενώ αμέσως μετά, κοίταξε μέσα στο μπούστο της τραβώντας της το φόρεμα (!) 

Όπως ήταν λογικό, το περιστατικό είχε ξεσηκώσει αντιδράσεις…

Διαβάστε επίσης:

Καλομοίρα: «Θα συγχωρούσα την απιστία στον Γιώργο γιατί έχουμε παιδιά – Εκείνος θα με χώριζε» (Video)

«Ιησούς από τη Ναζαρέτ»: Δείτε πώς είναι σήμερα ο Ρόμπερτ Πάουελ (Photo)

Ιωάννα Μαλέσκου για Βαγγέλη Περρή: «Δεν θέλω να μιλάω γι’ αυτόν τον άνθρωπο» (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 16.05.2024 01:32