search
ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 20:50
MENU CLOSE

Κατερίνα Λιόλιου για το αντικείμενο που της πέταξαν ενώ τραγουδούσε – Ένιωσα ντροπή που με έβλεπε έτσι ο κόσμος (Video)

06.03.2024 10:39
liolioy-new

Για το ατυχές περιστατικό που είχε στην πίστα όταν θαμώνας πέταξε στο πρόσωπό της ένα αντικείμενο με αποτέλεσμα να τραυματιστεί μίλησε η Κατερίνα Λιόλιου.

Καλεσμένη του Γρηγόρη Αρναούτογλου στο “The 2Night Show”, η τραγουδίστρια επισήμανε ότι κατάφερε να κρατήσει την ψυχραιμία της, ενώ αποκάλυψε ότι δεν ένιωσε τόσο φόβο όσο ντροπή, για τον κόσμο που την έβλεπε σε αυτή την κατάσταση.

«Δεν ήρθε λουλούδι, ήρθε επαναφορτιζόμενο ηλεκτρικό τσιγάρο. Δεν νιώθω ότι έγινε επίτηδες, δεν μπορώ να το πιστέψω. Κράτησα τέρμα την ψυχραιμία μου, μου έσκισε ένα εκατοστό το μάτι μου και ο κόσμος πανικοβλήθηκε. Ένιωσα αντί για φόβο ντροπή που με έβλεπε ο κόσμος έτσι. Ο άλλος ήρθε να πληρώσει για να πιεί το ποτό του και να με ακούσει κι εγώ τον ξενέρωσα» είπε και πρόσθεσε:

«Δεν μου άρεσε που δεν σηκώθηκε να μου πει συγνώμη, ότι το έκανε κατά λάθος, ενώ ξέραμε από ποιο τραπέζι έγινε. Ήμουν πολύ ευγενική, αν με δεις στο βίντεο. Του ζήτησα ευγενικά να αποχωρήσει»

Διαβάστε επίσης:

Μαρία Κανελλοπούλου: «Δεν ήθελα να βλέπω τη φάτσα μου στην τηλεόραση – Η Χρονοπούλου μου έλεγε τι πλαστικές να κάνω» (Video)

Πέμη Ζούνη: «Η πολιτική είχε πολύ άσχημο τέλος για μένα – Τα κόμματα χρησιμοποιούν τους ηθοποιούς ως κράχτες» (Video)

Κάρολος: Δεν θα παραστεί στις εκδηλώσεις για την Ημέρα της Κοινοπολιτείας – Νέες θεωρίες συνομωσίας για την υγεία της Κέιτ Μίντλετον

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 20:50