search
ΠΕΜΠΤΗ 16.05.2024 03:52
MENU CLOSE

Καλομοίρα: «Θα συγχωρούσα την απιστία στον Γιώργο γιατί έχουμε παιδιά – Εκείνος θα με χώριζε» (Video)

29.04.2024 09:25
kalomoira-new

Τα «μυστικά» ενός πετυχημένου γάμου αποκαλύπτει η Καλομοίρα, η οποία απαντώντας στον Τάσο Τρύφωνος επισημαίνει ότι προσέχει σε ποια άτομα μιλά όταν αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα με τον σύζυγό της.

Καλεσμένη στην εκπομπή Τετ-α-Τετ, η τραγουδίστρια τονίζει ότι σε δύσκολες καταστάσεις επιλέγει να μιλά σε άτομα που αγαπούν τον σύζυγό της, όπως τη αδερφή της ή την πεθερά της.

Ερωτηθείσα πώς θα αντιμετώπιζε το ενδεχόμενο απιστίας, η Καλομοίρα απαντά ότι θα τη συγχωρούσε, καθώς έχει παιδιά, επισημαίνοντας ότι ο σύζυγός της δεν θα έκανε το αντίστοιχο.

«Η συμβουλή μου προς τις γυναίκες είναι να προσέχουν που λένε τι όταν έχουν ένα πρόβλημα με τον σύντροφό τους. Μην πηγαίνετε σε φίλες σας που δεν έχουν αγόρια για να ζητήσετε συμβουλές, είναι το μεγαλύτερο λάθος. Εγώ προσέχω σε ποιον μιλάω. Εγώ όταν συμβαίνει κάτι το λέω στην αδελφή μου που αγαπάει τον Γιώργο και ένα ακόμη πρόσωπο είναι η πεθερά που την αγαπώ. Για εμένα αυτό είναι το μυστικό» είπε και πρόσθεσε:

«Δυστυχώς θα συγχωρούσα την απιστία στον Γιώργο, γιατί έχουμε τρία παιδιά και θα το έκανα. Αλλά αν ήταν κάτι που θα γινόταν συνέχεια, θα χώριζα. Ακόμα και εκεί όμως, θα περίμενα να ενηλικιωθούν τα παιδιά. Ο Γιώργος δεν θα το δεχόταν με τίποτα για εμένα, θα είχαμε χωρίσει».

Διαβάστε επίσης:

«Ιησούς από τη Ναζαρέτ»: Δείτε πώς είναι σήμερα ο Ρόμπερτ Πάουελ (Photo)

Ιωάννα Μαλέσκου για Βαγγέλη Περρή: «Δεν θέλω να μιλάω γι’ αυτόν τον άνθρωπο» (Video)

Eurovision 2024: Αναχώρησε για Σουηδία η Μαρίνα Σάττι – «Προσπαθώ να είμαι ψύχραιμη και χαλαρή» (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 16.05.2024 01:32