search
ΔΕΥΤΕΡΑ 13.05.2024 01:45
MENU CLOSE

Eurovision 2024: Αναχώρησε για Σουηδία η Μαρίνα Σάττι – «Προσπαθώ να είμαι ψύχραιμη και χαλαρή» (Video)

28.04.2024 14:44
marina_satti2
NDP

Αναχώρησε για την Σουηδία η Μαρίνα Σάττι, στη σκηνή της Eurovision 2024 για τον δεύτερο ημιτελικό την ερχόμενη Πέμπτη.

Μιλώντας λοιπόν στις κάμερες, πριν την δούμε για πρώτη φορά στη σκηνή της Eurovision 2024, η Μαρίνα Σάττι σημείωσε χαρακτηριστικά πως «είμαστε έτοιμοι, είναι όλα έτοιμα! Σήμερα είναι η μέρα που ταξιδεύουμε και αύριο το πρωί έχουμε πρόβα πολύ νωρίς. κρατάμε δυνάμεις και… για να δούμε. Θέλω να έρθει η αυριανή μέρα, να καταλάβω λίγο τι γίνεται εκεί, να δουν και αυτοί τι κάνουμε εμείς. Να κάνουμε δηλαδή ότι προσαρμογές, ότι αλλαγές μπορεί να χρειαστούν. Εγώ νιώθω πολύ χαρούμενη».

«Έχω κοιμηθεί, θα κοιμηθώ και σήμερα και προσπαθώ να είμαι ψύχραιμη και χαλαρή. Με αυτό το τραγούδι (σ.σ. το Ζάρι) δεν γίνεται να μη χορέψουμε επάνω στη σκηνή! Έχει πολλές διαφορετικές σκηνές και εικόνες, ανυπομονώ να τις δείτε και εσείς και να τις δούμε και εμείς! Γιατί και εμείς πολλά κομμάτια, τα έχουμε δοκιμάσει μεν σε μια συνθήκη προσομοίωσης, πρώτη φορά θα τα δούμε όλα μαζί και με την ανυπέρβλητη τεχνική υποδομή που θα έχουν εκεί».

«Έχουμε επιλέξει αυτό που θα φορέσω! Νομίζω πως έχουμε βρει το αγαπημένο μας και έχουμε βέβαια και άλλες επιλογές. Το χρώμα του φορέματος θα είναι κάπως ροζ-μωβ, λιλά, κάπως έτσι και υπάρχει από κάτω μια μπότα συγκλονιστική» συμπλήρωσε, με χαμόγελο, η εκπρόσωπος της Ελλάδας στην Eurovision 2024.

Διαβάστε επίσης:

Σίσσυ Χρηστίδου για «κόντρα» Ψινάκη – Συνατσάκη: «Πολύ αμήχανο και άβολο» (Video)

«Έχουνε Beef» – Ήλίας Ψινάκης «δικάζει» Μαίρη Συνατσάκη: «Θεωρώ πρόστυχο για να πουλήσεις ρουχαλάκια να χρησιμοποιείς το MeToo» (Video)

«Βέλη» Ανδρέα Μικρούτσικου κατά Κατερίνας Καινούργιου: «Καταπιεζόμουν στην εκπομπή, δεν υπήρχε σεβασμός» (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 13.05.2024 01:12