search
ΠΕΜΠΤΗ 16.05.2024 15:16
MENU CLOSE

Την μεγαλύτερη τηλεθέαση είχε το Σάββατο ο Alpha και την Κυριακή το Mega

29.04.2024 19:52
tiletheasi_2107_1460-820_new
credit: pixabay

Τηλεθέαση καθημερινής κατάφερε το Σάββατο ο Alpha ο οποίος ανέβασε στροφές στην διάρκεια της εκπομπής «Σαββατοκύριακο με το Νίκο Μάνεση» διατηρώντας χωρίς μεγάλες διακυμάνσεις στο υπόλοιπο της ημέρας και με αυξητική τάση από το βράδυ κι έπειτα χάρη στο σόου «Just the 2 of us».

Αν και με διψήφια μερίδια Mega και Σκάι, η τάση αποστασιοποίησης των τηλεθεατών Σαββατιάτικα αποτυπώθηκε στα μερίδια που αναλογούν στα κανάλια εθνικής εμβέλειας. Ωστόσο ανεβασμένη αισθητά ήταν η απόδοση του Open.

Την Κυριακή οι περισσότεροι συγκεντρώθηκαν στο Mega, ιδίως από το βράδυ κι έπειτα. Ο σταθμός της Καλλιθέας σε σχέση με τη δυναμική που είχε την προηγούμενη ημέρα, πρόσθεσε τρείς ποσοστιαίες μονάδες.

Από τον ανταγωνισμό που είχε κάπως υποτονική κίνηση, τη διαφορά έκανε η ΕΡΤ1. Ο Σκάι αν και με «Survivor» στο μενού του είχε απόδοση ίδια με αυτή της προηγούμενης ημέρας και το Open παρότι λάνσαρε στο prime time της Κυριακής το ριάλιτι «TV Queen» είχε μερίδιο ελαφρώς μικρότερο από εκείνο που απέσπασε το Σάββατο. Και ήταν ίδιο με εκείνο της ΕΡΤ1. Με διαφορετικά ποιοτικά χαρακτηριστικά όμως.

Διαβάστε επίσης:

«Έσκισε» το Mega την Παρασκευή χάρη στην βραδινή ζώνη προγραμμάτων του

Eurovision 2024: Το βίντεο από την πρώτη πρόβα της Μαρίνας Σάττι – Το ρούχο που επέλεξε

Καινούργιου κατά Μικρούτσικου: «Είμαι σε σοκ, με αποδομεί από εδώ και από εκεί – Πίσω από τις κάμερες, μου λέει τα καλύτερα» (Videos)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 16.05.2024 15:15