search
ΤΕΤΑΡΤΗ 01.05.2024 18:59
MENU CLOSE

Η τηλεθέαση κρίθηκε στα… πέναλτι

18.04.2024 18:47
REAL
ΑΠΕ - ΜΠΕ

Η απευθείας μετάδοση του αγώνας Μάντσεστερ Σίτι – Ρεάλ Μαδρίτης για την ημιτελική φάση του Champions League, η οποία έλαβε διαστάσεις θρίλερ αφού κρίθηκε στην διαδικασία των πέναλτι, ήταν το πρώτο σε προτιμήσεις προγραμμα της Πέμπτης.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η πρωτιά κρίθηκε στις λεπτομέρειες καθώς το δεύτερο δημοφιλέστερο πρόγραμμα της ημέρας, το επεισόδιο της σειράς «Σασμός» είχε τηλεθέαση μόλις 0,2% λιγότερη από εκείνη της τηλεοπτικής κάλυψης του ματς στο Mega. Σε απόλυτα νούμερα η διαφορά ήταν 28.000 τηλεθεατές.

Τρίτη σε προσοχή ήταν η σειρά «Οι ψυχοκόρες» και με την εκπομπή «Οι Boomers» που προβάλλεται πριν από αυτήν η εκπροσώπηση του ΑΝΤ1 ήταν διπλή στις διακεκριμένες θέσεις τηλεθέασης καταφέρνοντας με το συνδυασμό των προτάσεων του να κρατήσει κόσμο στη συχνότητα του, ο οποιος αυξήθηκε με γεωμετρική πρόοδο, σύμφωνα με τα στοιχεία της Nielsen.

Το τηλεπαιχνίδι «Ο τροχός της τύχης» βρέθηκε στη μέση του ημερήσιο τηλεβαρόμετρου με αξιοσημείωτη απόδοση συνεκτιμώντας τις συνθήκες του ανταγωνισμού που επικρατούν.

Βελτιωμένη ήταν σε σχέση με την Τρίτη η τηλεθέαση της σειράς «το προξενιό της Ιουλίας» και χάρη σε αυτή ξεχώρισε στην έκτη θέση τηλεπροτιμήσεων, από την 10η που είχε διακριθεί στο τηλεβαρόμετρο της προηγούμενης ημέρας.

Στο 7 του Top 10 ήταν το «Survivor», ενώ το «απέναντι» ριάλιτι «Masterchef» πλασαρίστηκε τρεις θέσεις πιο κάτω.

Διαβάστε επίσης:

Σε απευθείας μετάδοση οι ιερές Ακολουθίες της Μεγάλης Εβδομάδας από Megatv.com και Mega Play

Mega: Σταθερή η πρωτιά στην τηλεθέαση και την Τετάρτη (17/4)

ΕΡΤ: Έρχεται 6ημερη απασχόληση από τον Ιούλιο – Αντιδράσεις από ενώσεις εργαζομένων και ΚΚΕ

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 01.05.2024 18:38