search
ΤΕΤΑΡΤΗ 01.05.2024 11:11
MENU CLOSE

Mega: Σταθερή η πρωτιά στην τηλεθέαση και την Τετάρτη (17/4)

18.04.2024 13:40
mega2

Τo Mega διατήρησε ανέπαφο το μερίδιο που του αναλογεί από την πίτα τηλεθέασης της ημέρας όπως αυτό είχε διαμορφωθεί από την Τρίτη.

Χθες εξάλλου η Nielsen κατέγραψε έντονη τάση μετακίνησης των τηλεθεατών από τα συλλήβδην Others (κανάλια τοπικής/περιφερειακής εμβέλειας, συνδρομητικές πλατφόρμες, βιντεοπαιχνίδια, DVD κλπ) προς τα κανάλια εθνικής εμβέλειας, από τη μέρα στην άλλη.

Την Τετάρτη τα «Others» είχαν μερίδιο 20,4%, ενώ μια μέρα νωρίτερα το μέγεθός του είχε διαμορφωθεί στο 22,1% και τη Δεύτερα στο 23,6%.

Αυξητική τάση σημειώθηκε στο μέγεθος του ΣΚΑΪ και σε αυτό του Alpha τα οποία είχαν ισοδύναμα μερίδια. Αντιθέτως υποχώρησαν κατά τι οι διαστάσεις του κομματιού του Star, ενώ του Open πήγε στο 5%- από τις όχι τόσο συχνές φορές  σε καθημερινή- και της ΕΡΤ1 μεγάλωσε κατά 0,3%. Απώλειες παρουσίασαν Μακεδονία TV, ΕΡΤ3 και ΕΡΤ2.

Διαβάστε επίσης:

ΕΡΤ: Έρχεται 6ημερη απασχόληση από τον Ιούλιο – Αντιδράσεις από ενώσεις εργαζομένων και ΚΚΕ

Ελεωνόρα Μελέτη: «Βρίσκομαι στο επίκεντρο μιας επίθεσης, αδιαφορώ» (Video)

Η Ελένη Μενεγάκη αποχωρεί από το Mega μετά από 3 χρόνια – Οι λόγοι πίσω από την απόφαση

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 01.05.2024 07:12