search
ΤΕΤΑΡΤΗ 01.05.2024 02:13
MENU CLOSE

Ελεωνόρα Μελέτη: «Βρίσκομαι στο επίκεντρο μιας επίθεσης, αδιαφορώ» (Video)

18.04.2024 12:01
meleti-new

Διαφορετική ήταν η έναρξη του «Mega Καλημέρα», το πρωί της Πέμπτης, καθώς η Ελεονώρα Μελέτη απουσίαζε από το πόστο της, δίνοντας το «τιμόνι» της εκπομπής στον Θανάση Πάτρα.

Σύμφωνα με την έκτακτη ανακοίνωση των Μέσων, τα τηλεοπτικά πρόσωπα που συμμετέχουν στις επικείμενες Ευρωεκλογές 2024 ως υποψήφιοι περνούν από σήμερα στον κανονισμό της περιορισμένης έκθεσης στα ΜΜΕ.

Έτσι, η Ελεωνόρα Μελέτη που πλέον είναι υποψήφια ευρωβουλευτής με τη Νέα Δημοκρατία, απομακρύνθηκε από την κεντρική παρουσίαση του προγράμματος, βγαίνοντας, ωστόσο, λίγο αργότερα, μέσω Skype στον αέρα της εκπομπής.

«Την καλημέρα μας, τα φιλιά μας. Είμαστε εδώ και θα είμαστε για τις επόμενες 15 ημέρες με τη φιλική μας συντροφιά», είπε αρχικά ο Θανάσης Πάτρας, προσθέτοντας:

«Να πούμε ότι σήμερα η Ελεονώρα μας δεν θα είναι μαζί μας λόγω του ΦΕΚ, που προέκυψε για τις Ευρωεκλογές, δεν θα εμφανίζεται στην εκπομπή. Παρ’ όλα αυτά, θα είναι εδώ μαζί μας μέσω Skype. Όλα τα υπόλοιπα θα παραμείνουν τα ίδια».

«Σεβόμενη τις οδηγίες του περιορισμού βγήκα κι εγώ να σας αποχαιρετήσω, να κάνω το δικό μου άτυπο φινάλε» είπε με τη σειρά της η Ελεονώρα Μελέτη μέσω Skype, ενώ αναφερόμενη στην κριτική που δέχεται τις τελευταίες ημέρες τόνισε:

«Αντιλαμβάνομαι ότι πρέπει να βρίσκομαι στο επίκεντρο μιας επίθεσης την οποία εγώ δεν τη ζω γιατί συμβαίνει σε έναν μικρόκοσμο από τον οποίο εγώ απέχω εδώ και 7 χρόνια πολύ συνειδητά, επομένως οι επιπτώσεις και οι κραδασμοί δεν έρχονται. Το καταλαβαίνω από τη συμπόνια που μου έχουν δείξει πολλοί και από μηνύματα συμπαράστασης που μου στέλνουν, τα οποία στην αρχή δεν ήξερα για ποιον λόγο γίνεται αυτό.

Δεν είναι κάτι το οποίο αγγίζει και με αφορά, έχω τον στόχο μου, μένω προσηλωμένη σε αυτόν, αδιαφορώ για οτιδήποτε δε με αγγίζει και δε με αφορά. Σεβαστές οι απόψεις του κόσμου, ο καθένας έχει τον τρόπο του να τις εκφράζει. Καταλαβαίνω ότι αυτήν τη στιγμή στοχοποιούμαι πιθανότατα γιατί είμαι σε ένα ευρωψηφοδέλτιο. Αν δεν ήμουν στο ευρωψηφοδέλτιο και η επίθεση αυτή γινόταν σε μια οποιαδήποτε παρουσιάστρια της τηλεόρασης, οι δικαιωματιστές θα είχαν βγει στους δρόμους. Οι ίδιοι δικαιωματιστές ενδεχομένως αυτήν τη στιγμή δεν το κάνουν».

Διαβάστε επίσης:

Τζον Τραβόλτα: Η συγκινητική ανάρτηση για τον γιο που έχασε

Πατέρας για δεύτερη φορά ο Γιώργος Πρίντεζης – Η τρυφερή φωτογραφία με τη νεογέννητη κόρη του στο μαιευτήριο (Photo)

Ο Hetfield έκανε τατουάζ με την… τέφρα του Lemmy – «Χωρίς αυτόν δεν θα υπήρχαν οι Metallica» (photo)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 01.05.2024 01:44