search
ΤΕΤΑΡΤΗ 01.05.2024 03:40
MENU CLOSE

Πατέρας για δεύτερη φορά ο Γιώργος Πρίντεζης – Η τρυφερή φωτογραφία με τη νεογέννητη κόρη του στο μαιευτήριο (Photo)

18.04.2024 10:01
printezis-new

Σε πελάγη ευτυχίας πλέουν ο Γιώργος Πρίντεζης και η σύζυγός του, καθώς οι δυο τους τις τελευταίες ώρες κρατούν στην αγκαλιά τους το δεύτερο παιδί τους.

Η Στέλλα Κωστοπούλου έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο κοριτσάκι, με τον πρώην μπασκετμπολίστα να μοιράζεται με τους διαδικτυακούς του φίλους τη χαρμόσυνη είδηση.

Σε μια ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, ο Γιώργος Πρίντεζης ποζάρει με τη νεογέννητη κόρη του μέσα από το μαιευτήριο, συνοδεύοντας το τρυφερό στιγμιότυπο με ένα χιουμοριστικό σχόλιο.

«Συγχώρα με που η πρώτη σου εικόνα σε αυτόν τον κόσμο, ήταν αυτό το μαλλί» έγραψε, με το προφίλ του να κατακλύζεται από ευχές για τον ερχομό της κόρης του.

Ο Γιώργος Πρίντεζης και η Στέλλα Κωστοπούλου έχουν αποκτήσει μια ακόμα κόρη, την Ζόσεφιν, η οποία ήρθε στον κόσμο το 2017.

Διαβάστε επίσης:

Ποσειδώνας Γιαννόπουλος: «Ήμουν το ατύχημα που προέκυψα – Ο πατέρας μου δεν μπορούσε να αποδεχτεί τη σεξουαλικότητά μου» (Videos)

Η Ελένη Μενεγάκη αποχωρεί από το Mega μετά από 3 χρόνια – Οι λόγοι πίσω από την απόφαση

Tο αριστούργημα του Γκαμπριέλ Γκαρσία Μάρκες «Εκατό χρόνια μοναξιά» έγινε σειρά στο Netflix

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 01.05.2024 03:36