search
ΠΕΜΠΤΗ 16.05.2024 04:51
MENU CLOSE

Γιώργος Πρίντεζης: Πήρε γιοτ και έφυγε για διακοπές με την οικογένειά του (Photos/Video)

05.07.2022 17:48
printezis1_new

Μετά από 22 χρόνια στα κόκκινα, ο Γιώργος Πρίντεζης άφησε στην άκρη την αθλητική του στολή και αφοσιώθηκε στις άλλες δύο μεγάλες του αγάπες, τη θάλασσα και την οικογένειά του.

Πριν από λίγο καιρό, ο Γιώργος Πρίντεζης συγκίνησε τους πάντες με την απόφασή του να «κρεμάσει» τα παπούτσια του μπάσκετ, καθώς μετά από 22 χρόνια ανακοίνωσε το τέλος της καριέρας του από το μπάσκετ έναν χρόνο μετά από την απόσυρση του Βασίλη Σπανούλη.

Όπως είναι λογικό η κίνησή του αυτή δεν έμεινε ασχολίαστη κυρίως από τους φίλαθλους του μπάσκετ. Ωστόσο, ο Έλληνας διεθνής πρώην καλαθοσφαιριστής έχει ξεκινήσει της στιγμές χαλάρωσης με την οικογένειά του μιας και πλέον μπορεί να περνάει άπλετο χρόνο μαζί τους.

Ο Γιώργος Πρίντεζης μαζί με την σύζυγό του Στέλλα αποφάσισαν να κάνουν μια άκρως ιδιαίτερη αγορά καθώς στις φετινές διακοπές απέκτησαν ένα Yacht.

Να τονίσουμε πως το γιοτ μάρκας Pershing είναι σχεδόν 18 μέτρα, ενώ έχει δυο μεγάλες μηχανές που τρέχουν με περίπου 3.000 άλογα καθώς αναμφίβολα θεωρείται ένα από τα πιο γρήγορα σκάφη στον κόσμο.

Μέχρι στιγμής η οικογένεια βρισκόταν στην Σκιάθο, ωστόσο έβαλαν πλώρη για Σκόπελο και Αλόννησο.

Διαβάστε επίσης:

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Έγκυος η παρουσιάστρια;

«Το τελευταίο πέταγμα», η ιστορία πίσω από τις «Άγριες μέλισσες»

Κριστιάνο Ρονάλντο: Οι «ονειρικές» διακοπές με το υπερπολυτελές γιοτ αξίας 6 εκατ. (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 16.05.2024 01:32