search
ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 14:15
MENU CLOSE

Γιώργος Πρίντεζης: Το ξεχωριστό αφιέρωμα της Euroleague στον αρχηγό του Ολυμπιακού (Video)

28.06.2022 18:16
printezis_new

Η Euroleague είπε το δικό της «αντίο» στον αρχηγό του Ολυμπιακού, Γιώργο Πρίντεζη, ο οποίος ανακοίνωσε πριν από λίγες ημέρες ότι κρεμάει τη φανέλα του.

Ο Γιώργος Πρίντεζης είπε «αντίο» στην ενεργό δράση κερδίζοντας το νταμπλ στην Ελλάδα, ενώ αποχαιρέτησε το ευρωπαϊκό κοινό, αγωνιζόμενος στον «μικρό τελικό» του Final 4 της Euroleague, στο Βελιγράδι, στις 21 Μαΐου.

Συμπαίκτες του όπως ο Κώστας Παπανικολάου, ο Τόμας Γουόκαπ, ο Βασίλης Σπανούλης αλλά και ο προπονητής του, Γιώργος Μπαρτζώκας μίλησαν στο αφιέρωμα για τον Γιώργο Πρίντεζη με τα καλύτερα λόγια.

Ο παλαίμαχος -πλέον- Έλληνας πάουερ φόργουορντ δήλωσε για μία ακόμη φορά ότι από μικρός υποστήριζε τον Ολυμπιακό και χαρακτήρισε «δεύτερο οικογένεια» την ομάδα του Πειραιά.

Ως προς το ποια είναι γι’ αυτόν η κορυφαία στιγμή που έζησε στη Euroleague; «Μερικές φορές με ρωτούν ποια στιγμή θα διάλεγα. Δεν διαλέγω το 2012 αλλά το 2013, επειδή κάναμε το back-to-back. Αποδείξαμε πως είμαστε η καλύτερη ομάδα στην Ευρώπη».

Διαβάστε επίσης:

Χιλή: Σκύλος διέκοψε γυναικείο ποδοσφαιρικό αγώνα γιατί… ζητούσε χάδια (Video)

Θεσσαλονίκη: Καταδικάστηκε ο οδηγός λεωφορείου που κατέβασε 12χρονο επειδή δεν φορούσε μάσκα

Δολοφονία Γρηγορόπουλου: Ελεύθερος ξανά ο Επαμεινώνδας Κορκονέας με απόφαση του Εφετείου Λαμίας

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 14:15